Araban Halkı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Araban Halkı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Araban Halkı, Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Araban Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen programla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı kutladı.

19.05.2015 16:07  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Araban Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen programla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Araban Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Adem İnci'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrencilerin okuduğu şiirler ve Araban Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından jimnastik gösterileri yapıldı. Daha sonra 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle Ortaokullar arası yapılan bay-bayan atletizm yarışmalarında dereceye giren Merkez ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş tarafından madalyaları verildi.

Programa Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Garnizon Komutan Vekili J. Kd. Bşçvş. Nedim Siverekli, Araban İlçe Emniyet Amiri Murat Lale, Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Araban Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Sülü, Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Adem İnci ve okul müdürleri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban Halkı, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement