Araban'da Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Araban'da Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Araban\'da Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Araban Kaymakamlığı ile Araban Belediyesi tarafından, 15 Temmuz akşamı FETÖ-PDY tarafından yapılan darbe girişimi sırasında cuntacıların katlettiği şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

22.07.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Kaymakamlığı ile Araban Belediyesi tarafından, 15 Temmuz akşamı FETÖ-PDY tarafından yapılan darbe girişimi sırasında cuntacıların katlettiği şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Araban Kaymakamlığı ile Araban Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ-PDY tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminde devletin bütünlüğünü ve demokrasiyi korumak adına sokaklara dökülen ve hainlerin açtığı ateş sonucu hayatlarını kaybeden polis, asker ve vatandaşlar için Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve AK Parti İlçe Başkanlığı önündeki meydanda Mevlid-i Şerif okutuldu.

Demokrasi şehitleri için okutulan Mevlid-i Şerif'e Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve belediye meclis üyeleri, Araban İlçe Emniyet Amiri Özgür Moz, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ve ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki tüm cami imam hatipleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve 6 bin civarında vatandaşlar katıldı.

Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ve ilçedeki tüm cami imam hatiplerinin katılımıyla gerçekleşen Mevlid-i Şerif, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki imam hatipler tarafından okunan dualarla devam eden programa yoğun katılım oldu.

Program sonunda gazetecilere açıklama yapan Araban Kaymakamı Cuma Emeç,"15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ-PDY tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminde hayatını kaybeden bütün demokrasi şehitlerimiz için Allah'tan rahmet ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Araban Kaymakamlığı ile Araban Belediyesi olarak demokrasi şehitlerimiz için ortaklaşa okuttuğumuz Mevlid-i Şerif'e katılmak için ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerden gelen tüm Arabanlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mevlid-i Şerif programına katılanlara şerbet ve tatlı ikram edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban'da Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu - Son Dakika


Advertisement