Araban'da Otomobil Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Araban'da Otomobil Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Araban ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Suriye uyruklu iki çocuktan biri öldü, diğeri yaralandı.

28.09.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Suriye uyruklu iki çocuktan biri öldü, diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, Gaziantep- Adıyaman karayolu Yolveren Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu 11 yaşındaki Raid Hasan ve Faruk Süleyman'a (13) çarptı.

Kazada, Hasan olay yerinde yaşamını yitirdi, Süleyman ise yaralandı.

Araban Devlet Hastanesi morguna gönderilen Hasan'ın cenazesi, yakınları tarafından Suriye sınırındaki Karkamış ilçesine götürüldü. Hasan'ın cenazesini, Suriye'den gelecek akrabalarının alacağı ve bu ülkede toprağa verileceği belirtildi.

Sağlık ekiplerince Gaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Süleyman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Polis, kaza sonrası aracıyla kaçtığı iddia edilen sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, çocukların, ilçe merkezindeki bir düğünden aldıkları ekmek ve yemekleri, kaldıkları çadırlara götürmek isterken kaza geçirdiği ifade edildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Araban'da Otomobil Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement