Araban'da Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Araban'da Yol Yapım Çalışmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Karapınar Su Gözü’ne stabilize yolu çalışmaları için harekete geçti.

28.09.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Karapınar Su Gözü'ne stabilize yolu çalışmaları için harekete geçti.

Özdemir, yazılı açıklamasında Fatma Şahin ile ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan, ilçenin içme suyu ihtiyacının da karşılandığı Karapınar Su Gözünde incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Söz konusu yerde ulaşım sıkıntısı çekildiğini, bunu gidermek için harekete geçtiklerini ifade eden Özdemir, stabilize yolun genişletilip asfaltlanması, güzergaha köprü yapılması ve Karapınar Su Gözü'ne piknik ve mesire yeri yapılması için çalışmaların en kısa sürede başlayacağını kaydetti.

İlçenin iklimi, zengin doğal kaynakları, bozulmamış doğası, tarihi ve kültürel varlığı, yerel yaşam tarzı ve gelenekleriyle turizmin önemli merkezlerinden birisi olabileceğini aktaran Özdemir, yapılacak çalışmanın ilçenin turizm alanındaki elini güçlendireceğine işaret etti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Araban'da Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement