Araban'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Araban'dan Kısa Kısa

Semerkend Vakfı Araban Muhabbet Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından kız Kuran kursu öğrencileri yararına kermes açıldı.

05.05.2016 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semerkend Vakfı Araban Muhabbet Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından kız Kuran kursu öğrencileri yararına kermes açıldı.

Şanlıurfa'daki İkbal Hafızlık Kız Kuran Kursu öğrencileri için açılan kermes, Araban Belediyesinin bahçesinde düzenlendi. Kermeste yöresel ev yemekleri, kebap çeşitleri, el emeği göz nuru ürünler ve tatlı satışa sunuldu.

Dernek Başkanı Hanifi Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneği 2 yıl önce açtıklarını söyledi. İhtiyaç sahiplerine yardım amacıyla açılan derneğin çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Karadeniz, kermese katkı sunanlara teşekkür etti.

Grup yolunda çalışma

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda ikinci etap genişletme çalışmalarına başlandı.

Araban Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yolun 6 kilometrelik birinci etabındaki çalışmaların AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın da desteğiyle geçen yıl yapıldığını hatırlattı.

İlçenin işlek yollarından Araban-Fıstıklıdağ grup yolundaki çukurların ulaşımı aksattığını anlatan Karademir, genişletme ve asfaltlama çalışması için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Çalışması Formeni Ali Şekeroğlu da Aşağı Yufkalı Mahallesi ve Gümüşpınar Mahallesi yol ayrımı arasındaki 6 metre genişliğindeki eski grup yolunu 14 metreye çıkarmak üzere yolun 14 kilometrelik kesiminde çalışmaya başladıklarını belirterek, "Toplam 35 kilometrelik grup yolun 14 kilometrelik ikinci etabını da bu yılın sonlarına doğru tamamladıktan sonra toplam 20 kilometrelik kısmını yapmış olacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Araban'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement