Araban İlçe Emniyet Amirliği Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Araban İlçe Emniyet Amirliği Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Araban İlçe Emniyet Amirliği Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Gaziantep'in Araban İlçe Emniyet Amirliği, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için mevlit okuttu.

10.04.2014 10:54  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Araban İlçe Emniyet Amirliği, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için mevlit okuttu.

Araban İlçe Emniyet Amirliği, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe merkezindeki Mescidi Aksa Camii'nde yatsı namazına müteakip İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ile din görevlilerinin okuduğu mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Polis, vatandaşlara cami girişinde gül suyu dağıttı, mevlit esnasında da çikolata ile meyve suyu ikram etti. Mevlit bitiminde cami cemaatiyle birlikte tüm şehitlere toplu dua edildi.

Mevlit sonunda İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, bayrağı ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehit güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diledi.

Mevlit programına Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Muhittin Karabaş, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban ilçesinin kanaat önderlerinden Şeyh Haci Şahin, Şeyh Latif Şahin ve Şeyh Mehmet Şahin kardeşler, Araban İlçe Emniyet Amirliğinde görevli tüm polis memurları, Arabanlı şehit aileleri, ilçe esnafları ile vatandaşlar katıldı.

Bu yıl camilerde, Cuma ve vakit namazlarında da olduğu gibi şehitler için okunan mevlitte de küçük yaştaki çocukların katılımının çokluğu dikkat çekiyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban İlçe Emniyet Amirliği Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement