Araç Sürücülerine 6 Ocak Uyarısı! - Son Dakika
Yerel

Araç Sürücülerine 6 Ocak Uyarısı!

Araç Sürücülerine 6 Ocak Uyarısı!

TÜVTÜRK Batman Merkez Araç Muayene İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet verecek.

01.01.2015 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araç sahiplerinin işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri için Batman Merkez Araç Muayene İstasyonu 6 Ocak 2015 tarihinden itibaren sadece randevu ile hizmet vermeye başlayacak.

Bu tarihten itibaren randevusuz araç kabulü yapılmayacak. TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 6 Ocak 2015 tarihinden itibaren Batman Merkez Araç Muayene İstasyonu da dahil oluyor.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılması mümkün oluyor ve bu şekilde araç kullanıcıları istasyonda daha az bekliyor.

Randevusuz araç kabulünün yapılmadığı bu sistem, uygulandığı diğer tüm illerde müşteri memnuniyeti sağladığından, Batman'da da hayata geçirilecek.

Randevular Çağrı Merkezi veya internetten ücretsiz alınabiliyor. Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak gerekli bilgileri eksiksiz doldurup istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor.

Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi'nden veya istasyonlara gelerek randevu stantlarından da ücretsiz alınabiliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Araç Sürücülerine 6 Ocak Uyarısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement