Araç Temizliğine Kadın Eli Değdi - Son Dakika
Güncel

Araç Temizliğine Kadın Eli Değdi

Araç Temizliğine Kadın Eli Değdi

ADAPAZARI'nda, 37 yaşındaki Zuhal Aydın kendisine ait işyerinde araçları yıkıyor.

18.11.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADAPAZARI'nda, 37 yaşındaki Zuhal Aydın kendisine ait işyerinde araçları yıkıyor. Zuhal Aydın, evinde temizliğe nasıl özen gösteriyorsa, araçların temizliğine de aynı özeni gösterdiğini söyledi.

Adapazarı'nda yaşayan 2 çocuk annesi Zuhal Aydın, uzun yıllar evinden temizlik malzemesi sattıktan iş kurmaya karar verdi. Bir süre araştırma yapan Zuhal Aydın, oto yıkamacılığını tercih etti. Adapazarı şehir merkezinde 1.5 ay önce bir oto yıkamacı dükkanı açan Zuhal Aydın, eline süpürgeyi ve hortumu alarak araçları yıkıyor. Çevresindeki insanların oto yıkamacılığı yapması nedeniyle şaşırdığını söyleyen Zuhal Aydın, "Farklılık yaratmak hoşuma gidiyor. 'Nasıl böyle bir işe kalkıştın' dediler. Ben de 'Yaparım' dedim yaptım. Yapılmayacak bir şey değil bence. 1.5 ay önce açtık burayı. İşimin en iyisini yapacağım. Ben araçlar temizlenince son olarak bakıyorum, el atıyorum. Kadınlar çok memnunlar. Geliyorlar 'Oturamıyorduk böyle yerlerde' diyorlar. Çoğu kadının aracı var artık trafikte. Sadece erkekler yok yani" dedi.

Zuhal Aydın kadınların her işte başarılı olabileceğini belirterek, "Evde temizlik yapıyoruz zaten. Araçlar da nasıl temizlik yapamayalım. Evimde nasıl özen gösteriyorsam araçlara da aynı şekilde özen gösteriyorum" diye konuştu.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Araç Temizliğine Kadın Eli Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement