Araca Çarpan Taş, Hamile Fizyoterapistin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Araca Çarpan Taş, Hamile Fizyoterapistin Ölümüne Neden Oldu

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü çıkışında seyir halindeki araca çarpan taş, 7 aylık hamile fizyoterapistin ölümüne neden oldu.

11.01.2016 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü çıkışında seyir halindeki araca çarpan taş, 7 aylık hamile fizyoterapistin ölümüne neden oldu.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolunda seyreden Mehmet Ümit Gençer'in (42) kullandığı aracın ön camına FSM Köprüsü Anadolu yakası çıkışında, nereden geldiği belli olmayan bir taş çarptı.

Taş, araçta bulunan, sürücünün eşi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde fizyoterapist olarak çalışan Hülya Erşah Gençer'in yüzüne (40) geldi.

Çarpma sonucu ağır yaralanan ve 7 aylık hamile olduğu bildirilen Gençer, eşi tarafından Kavacık'taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Gençer ve bebeği müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlk çocuğuna hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği belirtilen fizyoterapistin cenazesi, bugün, çalıştığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Cenaze, burada yapılan törenin ardından Kadıköy Acıbadem'deki bir gasilhaneye kaldırıldı.

Hülya Erşah Gencer'in cenazesinin gece saatlerinde Çanakkale'ye gönderileceği, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karabiga Belediyesi Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Araca Çarpan Taş, Hamile Fizyoterapistin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement