Aracı Bağlanan Engelli Vatandaş Eylem Yaptı - Son Dakika
Yerel

Aracı Bağlanan Engelli Vatandaş Eylem Yaptı

Aracı Bağlanan Engelli Vatandaş Eylem Yaptı

Çanakkale’de, yürüme engelli Yılmaz Kayacık, kendisine hibe edilen engelli aracı, evrakları eksik olduğu gerekçesiyle bağlanınca yolun ortasına oturup eylem yaptı.

03.04.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, yürüme engelli Yılmaz Kayacık, kendisine hibe edilen engelli aracı, evrakları eksik olduğu gerekçesiyle bağlanınca yolun ortasına oturup eylem yaptı. Eylemci Kayacık'ı polis güçlükle ikna etti.

Büyükçekmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çanakkale'de yaşayan bedensel engelli Yılmaz Kayacık'a, tutanak karşılığında engelliler için modifiye edilmiş bir ATV aracı hibe etti.

Kayacık, bu araçla yaklaşık 2 ay önce kaza geçirdi. Kazaya müdahale eden polis ekibi, evrakları eksik olduğu için ATV'yi bağladı. Yılmaz Kayacık, bu durumu protesto etmek için Demircioğlu Caddesi'nde yolun ortasına oturarak, trafiği durdurdu. Caddede duran trafik nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Sürücülerin bilgi vermesi üzerine olay yerine trafik polisleri geldi. Engelli Kayacık'ı ikna etmek için uzun süre dil döktü. Yolu trafiğe kapatmasının doğru olmadığını, kendisine yardımcı olacaklarını söyledi.Yaklaşık 15 dakika trafiği kapatan Kayacık, daha sonra yol kenarına taşındı. Polis ekipleri, aracın evraklarının eksik olması nedeniyle bağlandığını, bu evrakların tamamlanması halinde aracın iade edileceğini belirtti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aracı Bağlanan Engelli Vatandaş Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement