Aracı Sulara Gömülen Vatandaş, Gülme Krizine Girdi - Son Dakika
Güncel

Aracı Sulara Gömülen Vatandaş, Gülme Krizine Girdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aracıyla alt geçitte biriken suyun içine giren kişi, aracının kullanılamaz duruma geldiğini görünce gülme krizine girdi.

25.11.2014 22:46  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Sanayi Mahallesi'nden geçmekte olan Kiraz Deresi, yağan sağanak yağmur nedeniyle taşınca derenin hemen yanında bulunan Karamürsel Caddesi sular altında kaldı. D-130 karayolunun altından geçen caddedeki su birikintilerini fark edemeyen Mehmet Kaya idaresindeki 77 EN 010 plakalı minibüs, su birikintisinin içine girince aracı arıza yaptı. Arızalanan aracıyla birlikte yaklaşık 6 saat boyunca su birikintisinin içinde mahsur kalan Mehmet Kaya, olay yerine çağırdığı tamircinin aracının ağır hasar gördüğünü söylemesi üzerine gülme krizine girdi.

"ARACIM PERT OLDU GÜLÜYORUM"

Araç sahibi Mehmet Kaya, gazetecileri karşısında görünce, "sen nereden çıktın ya" diyerek gülme krizine girdi. "Arabam perte çıktı ona gülüyorum" diyen Kaya, şöyle konuştu; "Caddeye ilk girdiğimizde su birikintisini fark edemedik. Ne olduğunu da ciddi anlamda göremedik. Ondan dolayı arabayı ancak buraya kadar çıkartabildik. Şuanda çekicinin gelmesini bekliyoruz. İzmit'te ciddi anlamda alt yapı olmadığı için bu sıkıntıları yaşıyoruz. İnşallah yetkililer bir an önce fark eder. Biz mağdur olduk inşallah başkaları bu duruma düşmez" dedi. Arızalanan araç daha sonra olay yerine gelen çekici ile otoparka götürüldü.

Aracı Sulara Gömülen Vatandaş, Gülme Krizine Girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aracı Sulara Gömülen Vatandaş, Gülme Krizine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ahmet: adam on numara herkez böyle olsa çeşke)))) böyle habere can kurban . . . 14 1 Yanıtla
  • Alkol iste: Kafa guzel tabi ne suyu farkedersin ne de olayin ciddiyetini, sen bugun ayilinca hem utanir hemde pisman olursun yavru ceylan . . . 6 5 Yanıtla
  • Uguruzm: Keşke herkes böyle olsa :) 7 0 Yanıtla
  • Amed: Bu soka girmenin başka dişa vurma biçimidir. Arkadaşlar başina gelenler bilir. Kimisi şoka girince ağlar kimisi güler. 4 1 Yanıtla
  • kızıltepeli: Haahahhahahhahahhahahahahhhahahahbahahhahhahahahhahahhahabbabhababaahahhahahhahhahhahahhhah 2 1 Yanıtla
  • Cemo: kafasi iyi hemserinin. 0 0 Yanıtla
  • :D: :D:D 0 0 Yanıtla

Advertisement