Aracında Ölü Bulunan Emniyet Amiri Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Aracında Ölü Bulunan Emniyet Amiri Giresun'da Toprağa Verildi

Aracında Ölü Bulunan Emniyet Amiri Giresun\'da Toprağa Verildi

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri Hüseyin Yüksekdağ, son yolculuğuna uğurlandı.

23.12.2013 16:09  Güncelleme: 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da aracında ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri 35 yaşındaki Hakan Yüksekdağ'ın cenazesi, memleketi Giresun'un Bulancak İlçesi'nde toprağa verildi.

"İNTİHAR DEĞİL OPERASYON"

Yüksekdağ'ın kuzeni Ahmet Aydın, olayın intihar olduğuna inanmadıklarını  söyledi, "Kimse intihar diyerek beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz" dedi.

5 YAŞINDAKİ OĞLU DA SAF TUTTU

Dikmen'de aracında başından aldığı kurşunla hayatını kaybeden Hakan Yüksekdağ için Bulancak ilçesi Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Yüksekdağ'ın yakınları, Giresun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Bayraktar ve Latif Aksu, Giresun Asayiş Şube Müdürü Rıfat Nurol Demir, Bulancak Kaymakam Vekili Hüseyin Çam, vatandaşlar ile polis memurları katıldı. Olayın gerçekleştiği tarihten bir gün sonra doğum günü olduğu öğrenilen Yüksekdağ'ın 5 yaşındaki oğlu Furkan Yüksekdağ da babasının cenazesinde saf tuttu.

Minik Furkan'ın cenazede yaşananlardan habersiz çevresindekilerin yaptıklarını yapmaya çalışması, boş gözlerle bakması törene katılanları çok üzdü. Yüksekdağ'ın cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Talipli Köyü'nde toprağa verildi.

"KİMSE İNTİHAR DİYEREK BENİ İNANDIRAMAZ"

Kuzeni Ahmet Aydın, 2 çocuk babası Furkan Yüksekdağ'ın güler yüzlü, babacan ve dost canlısı bir insan olduğunu belirterek intihar ettiğine aile olarak inanmadıklarını söyledi. Olayın sonuna kadar araştırılması gerektiğini belirten Yüksekdağ, "6.5 milyar intihar eder ama en son intihar edecek olan Hakan Yüksekdağ olur. Dün çocuğunun doğum günüydü, bugün cenazesini kaldırıyoruz. Olmaz. 6 ay önce bir çocuğu daha dünyaya gelen insan intihar etmez. Silahının üzerinde kan izi olmadığını duyduk. Bunu intihar etmediğinin en büyük kanıtı olarak görüyoruz. Kesinlikle intihar olduğunu düşünmüyoruz. Kimse intihar diyerek beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aracında Ölü Bulunan Emniyet Amiri Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AnadoluKaplanıPARS: AKP Kutularını Doldurmak Uğruna Allah Kitap Diyerek Halkı Kandırabildi.Ve O Halka Güvenerekte Suikastler FailiMeçhullerin Olması Doğal .Neticede Zengini Daha Zengin Fakiri Daha Fakir Eden Bir Siyaset İzliyorlar. Ve En Önemli Kozları Nasılsa Seçmenime Allah Kitap Der Uyuturum Diyor..Seçmenleri Bilmiyorki Bu Günahlara Kendileride Ortak.. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLUR İNŞ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement