Aracını Valeye Teslim Eden Hakan Akkaya'ya Büyük Şok! - Son Dakika
Magazin

Aracını Valeye Teslim Eden Hakan Akkaya'ya Büyük Şok!

Modacı Hakan Akkaya gittiği mekanda arabasını valeye teslim etti. Aracını geri aldığında ise araçta çizik olduğunu gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21.02.2017 20:06  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul Teşvikiye'de bir mekana giden ünlü modacı Hakan Akkaya, aracını valeye teslim etti. Mekandan çıktıktan sonra vale Hakan Akkaya'ya arabasını getirdi. Ancak, Akkaya, arabasının üzerinde çizik olduğunu fark etti.

ARAÇ VALEYE DEĞİL, ARKADAŞINA TESLİM EDİLMİŞ

Akkaya, aracına kimin zarar verdiğini sorduğunda ikinci şoku yaşadı. Çünkü araç valeye değil, valenin arkadaşına teslim edilmişti. Hakan Akkaya, aracına zarar veren şahısların cezalandırılmasını istedi. Savcılık da, ünlü modacının şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA YAPTIĞINDAN HABERİ YOKMUŞ

Restoranın valesi Yusuf İ., savcılığa verdiği ifadede, olay günü arkadaşı Abbas E.'nin kendisine yardım etmek için mekana geldiğini söyledi. Arkadaşının da valelik yaptığını belirten Yusuf İ., Abbas E.'nin Hakan Akkaya'nın aracını yıkamacıya götürdüğünü ve kaza yaptığından haberi olmadığını söyledi.

ARABAYLA TUR ATMIŞ!

Abbas E. ise aracı yıkattığını, daha sonra da arabaları çok sevdiği için birkaç tur attığını anlattı. Otoparkın sokağına döndüğünde harç kamyonuyla karşılaştığını belirten Abbas E., sokakta sıkıştığını ve aracın duvara sürtülmesiyle hasar meydana geldiğini anlattı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Savcılık, yürüttüğü soruşturma sonunda, Yusuf İ. ve Abbas E. hakkında 'hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçundan dava açtı. İki arkadaş, Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Aracını Valeye Teslim Eden Hakan Akkaya\'ya Büyük Şok!

Son Dakika Magazin Aracını Valeye Teslim Eden Hakan Akkaya'ya Büyük Şok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement