Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneğinden Valiliği Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneğinden Valiliği Ziyaret

Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneğinden Valiliği Ziyaret

Merkezi İstanbul’da bulunan, Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği üyeleri Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

28.01.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan, Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği üyeleri Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

Vali Tapsız, makamında misafirleri ile bir süre sohbet ederek derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı. Kilis'te yaşayan Suriyeli çocuklara yönelik olarak bir okul yapımı için Kilis'te bulunan Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği ile görüşme yaptıklarını kaydeden Vali Tapsız, okulun yapımı için derneğe her türlü kolaylığın sağlanacağını ifade etti. Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği üyeleri, Kilis'te Suriyeli çocukların eğitimine katkıda bulunmak için burada bulunduklarını belirterek, en kısa zaman içerisinde okul yapımının inşaatına başlanılacağını söyledi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarete, Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği yöneticilerinden Ressam İsmail Acar ile birlikte Uluslararası Sanat Fuarı Sahipleri Koza Güreli, Rabia Güreli ve derneğin Kurucularından Elif Dürüst katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneğinden Valiliği Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement