Aranan Hırsızlık Zanlısı Son İşinde Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Aranan Hırsızlık Zanlısı Son İşinde Yakalandı

Mersin’de hırsızlık suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan zanlı, bir otomobilden hırsızlık yapınca yakalandı.

01.02.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de hırsızlık suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan zanlı, bir otomobilden hırsızlık yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Viranşehir sahilinde bir araçtan hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis, olay yerinde yaptığı incelemede, zanlıların 'jammer' diye tabir edilen sinyal kesici kullanarak otomobilin camını kırıp içerisinde bulunan çantadan 30 lira para ile banka kartlarını çaldıklarını belirledi. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli Erdal Ç.'yi (46), Selçuklar Mahallesi'ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı.

5 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan şüphelinin, Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan incelemesinde, 2 ayrı dosyadan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aranan Hırsızlık Zanlısı Son İşinde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement