Aranan Zanlı, Düğün Günü Damat Tıraşı Olurken Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Aranan Zanlı, Düğün Günü Damat Tıraşı Olurken Yakalandı

Adana'da 3 gasp, 1 hırsızlık ve 1 adam yaralama olaylarından arandığı ileri sürülen şahıs düğün günü damat traşı olurken, damatlıkla yakalandı.

12.03.2017 15:09  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 5 ayrı suçtan aranan zanlı, düğünü için hazırlanırken gözaltına alındı. Zanlının damat tıraşı olduğunu belirleyen polis ekipleri, berberdeki zanlıyı gözaltına aldı.

DAMAT TIRAŞI OLURKEN YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekipleri 3 gasp, 1 hırsızlık ve 1 adam yaralama olaylarından aranan İshan Tekin'in Küçükdikili Mahallesi'nde olduğunu ve bugün düğün yapacağı bilgisini aldı. Polis mahalleye giderek şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis şahsın gelin arabasına binerek önce gelini kuaföre bıraktığını ardından da kendisinin damat tıraşı olmak için berbere gittiğini belirledi. Polis bir süre bekledikten sonra zanlıyı damat tıraşı olurken yakaladı.

DÜĞÜNE DEĞİL EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Üzerinde damatlık olan zanlı, polis tarafından emniyete götürüldü. Zanlı emniyette bir süre sorgulanıp işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Zırhlı araçla getirilen damat, uzun namlulu silahlarla korundu. Zanlı kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da "Çek çek güzel çek" diye tepki gösterdi.

Zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Damadın gözaltına alınmasının ardından düğünün iptal edildiği öğrenildi.

Aranan Zanlı, Düğün Günü Damat Tıraşı Olurken Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aranan Zanlı, Düğün Günü Damat Tıraşı Olurken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement