Arap Dünyasının Acente ve Tur Operatörleri Bursa'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Arap Dünyasının Acente ve Tur Operatörleri Bursa'da

Bursa Teleferik AŞ, Helen Holidays ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle 11 Arap ülkesinden gelen 300 acente ve tur operatörünü ağırladı.

19.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Teleferik AŞ, Helen Holidays ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle 11 Arap ülkesinden gelen 300 acente ve tur operatörünü ağırladı.

Bursa Teleferik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Oman, Cezayir, Tunus ve Fas'tan gelen acente ve operatör yetkilileri, teleferik girişinde mehter takımıyla karşılandı.

Şirketin Genel Müdürü Burhan Özgümüş, yaptığı açıklamada, son yıllarda özellikle Arap dünyasının Bursa'ya ve Uludağ'a olan ilgisinin giderek arttığını söyledi.

Bursa'ya gelen Arap turist sayısının da her yıl giderek arttığını belirten Özgümüş, "Arap turistlerin en çok tercih ettikleri yerlerin başında ise Uludağ geliyor" dedi.

Özgümüş, Arap turistlerin Uludağ'a çıkmak için özellikle teleferiği seçtiğini ifade ederek, "Bu nedenle Arap yarımadasındaki ülkelerin acente ve operatörlerini Uludağ ve teleferikte ağırlamayı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Misafirlere Uludağ turu yaptırdıklarını da aktaran Özgümüş, yetkililerin Bursa'dan ve Uludağ'dan memnun ayrıldıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Arap Dünyasının Acente ve Tur Operatörleri Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement