Arap Gazeteciler Ordu'yu Gezdi - Son Dakika
Yerel

Arap Gazeteciler Ordu'yu Gezdi

Arap Gazeteciler Zirvesi kapsamında Ordu'ya giden Arap gazeteciler, Gölköy ilçesi sınırlarında bulunan ve Türkiye'nin 36. tabiat parkı ilan edilen Ulugöl'ü ziyaret etti.

09.11.2015 17:38  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valiliğince kentte turizmin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Arap Gazeteciler Zirvesi" kapsamında gelen Arap gazeteciler, Gölköy ilçesi sınırlarında bulunan ve Türkiye'nin 36. tabiat parkı ilan edilen Ulugöl'ü ziyaret etti.

Ordu'ya 26 ülkeden gelen 80 gazeteci, Ordu Valiliğinin hazırladığı program doğrultusunda gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Arap gazeteciler, gezileri kapsamında Gölköy ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki, Türkiye'nin 36. tabiat parkı ilan edilen Ulugöl'ü gezdi.

Burada Ulugöl'ü fotoğraflayan ve görüntüler alan gazeteciler göl hakkında da bilgiler edindi. Daha sonra Gölköy Uluvahta Yaylası'nı gezen Arap gazeteciler burada düzenlenen off-road gösterisini izledi.

Ardından kendilerine ikram edilen hamsi ızgaradan yiyen gazeteciler, ilçeden ayrıldı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazetecilerin Ordu'daki gezilerinin sürdüğünü belirterek, "Gazeteci misafirlerimiz gördükleri her yere hayran kalıyor" dedi.

Balkanlıoğlu, 11 Kasım'da kentten ayrılacak gazetecilerin yarın da turistik ve tarihi yerleri gezeceklerini ifade ederek, "Elimizden geldiğince Ordu'yu dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. İnşallah bu organizasyonla kentimize gelen turist sayısında artış sağlayacağız" diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, Arap medyasında Ordu'ya geniş yer verildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arap Gazeteciler Ordu'yu Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement