Arap Sosyal Medya Fenomenleri Bölgeyi Tanıtmaya Geldi - Son Dakika
Güncel

Arap Sosyal Medya Fenomenleri Bölgeyi Tanıtmaya Geldi

Arap Sosyal Medya Fenomenleri Bölgeyi Tanıtmaya Geldi

Batı Karadeniz Bölgesini Arap turizmine tanıtmak amacıyla Suudi Arabistan’dan gelen Arap Sosyal Medya Fenomenleri ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne de katıldı.

08.08.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Karadeniz Bölgesini Arap turizmine tanıtmak amacıyla Suudi Arabistan'dan gelen Arap Sosyal Medya Fenomenleri 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de katıldı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle Batı Karadeniz Bölgesini Arap turizmine tanıtmak için Suudi Arabistan'dan gelen Arap Sosyal Medya Fenomenleri, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın YDO Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve Türk Hava Yolları Riyad Müdürü Erol Şenol eşliğinde tarihi ve turistik dokuyu görmek ve takipçilerine tanıtmak üzere Karabük'e geldiler.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın YDO Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve Türk Hava Yolları Riyad Müdürü Erol Şenol eşliğinde Arap Fenomenler Karabük Kent Meydanı'ndaki 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de katılırken Arapça 'Kalbimiz Türkiye ile' pankartı açtılar. Arap Fenomenler mitingdeki görüntüleri sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak takipçilerine aktarırken, mitingde Türk bayrağı sallayarak desteklerini gösterdiler.

Konuyla ilgili kısa bir konuşma yapan Türk Hava Yolları Riyad Müdürü Erol Şenol, Safranbolu Amasra Bartın gezisine katılanların Suudi Arabistan'da milyonlarca takipçisi olan sosyal medya denomenleri olduğunu dile getirerek, "15 Temmuzu anmak için yeni kapıda cumhurbaşkanımız ve siyasi parti liderleri önderliğinde toplanan mitingi canlı yayını da izlediler. Zaten hepsi Türkiye'ye aşık olan arkadaşlar. Her zaman Türkiye'nin ve halkın yanında olan arkadaşlar. Bu vesileyle de 4 gün boyunca gezimizle bu bölgemizin cennet güzelliğinde olan Karabük, Safranbolu, Bartın, Amasra bölgelerini görecekler. Hem bu vesileyle bugünün anlam ve önemine iştirak etmiş oldular. Türk bayraklarını salladılar. Tabi bir millet farklı bir milletin bayrağını sallamasının da büyük bir anlamı var. Onlar tabi ki Türkiye sevgisiyle buraya geldiler. Biz kendilerine çok teşekkür ediyorum. Türk Hava Yolları ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın da büyük bir desteği var. İnşallah 4 gün boyunca bu güzellikleri görecekler. Milyonlarca Suudi kardeşlerimizle paylaşacaklar. Turizm anlamında bu yıl ve önümüzdeki yıl çok büyük bir katkısı olacağını düşünüyoruz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arap Sosyal Medya Fenomenleri Bölgeyi Tanıtmaya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement