Arap Turistler Giresun Adası'nda - Son Dakika
Güncel

Arap Turistler Giresun Adası'nda

Arap Turistler Giresun Adası\'nda

Giresun Adası’na Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor.

27.07.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Adası'na Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor. Adayı ziyaret eden Arap ziyaretçileri M.Ö 8000 yıl önce adada yaşadıkları rivayet edilen temsili Herkül, Argonot ve Amazon kadınları karşılarken, Amazon kadınlarının gösterilerini ilgiyle izlediler.

Aralarında Suudi Arabistan, Kuveyt ve diğer Arap ülkelerinden gelen yaklaşık 40 kişilik grup " Altın Post" teknesi ile birlikte Giresun Adasına ziyaret gerçekleştirildi. Türkiye'ye ilk defa geldiğini ve gördüğü doğal güzellik karşısında Giresun'a ve Karadeniz'e hayran kaldığını belirten Bahreynli Suat Ümmü Abdullah "Giresun küçük ve doğasını muhafaza eden bir şehir. Öncelikle Karadeniz çok güzel, Giresun olarak ise il merkezi ve tarihi cadde ve sokakları çok güzeldi, Zeytinlik mahallesi harikaydı. Şuan da keleye gideceğiz ve daha sonra Kümbet Yaylasına gideceğiz ve gördüklerimle daha güzel bir şekilde ülkeme gidip anlatacağım" dedi.

Yeni evlenen Ahmed ve Meryem Şehabi çifti ise balayını Giresun'da geçirmek istediklerini belirterek buraya geldiklerini söyledi.

Ahmed Şehabi "Türkiye genel olarak, halk olarak ve kültür olarak bizim kültürümüze çok yakın oldukları için Avrupa ülkelerini tercih edeceğime Türkiye'yi tercih ettik" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arap Turistler Giresun Adası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement