Arap Yatırımcılar, Liverpool'u Satın Alacak - Son Dakika
Spor

Arap Yatırımcılar, Liverpool'u Satın Alacak

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour'un abisi, Liverpool'u 650 milyon pound bedelle satın alacak.

20.04.2016 10:21  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arap zenginlerinin futbol açılımının önü kesilemiyor. Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour ailesinin Liverpool'u satın alacağı iddia edildi. Liverpool'u Mansour'un daha zengin olan ağabeyi Sheikh Khalifa'nın satın alacağı konuşuluyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Liverpool'u 650 milyon pound bedelle satın alacağı iddia edilen Arapların, Premier Lig tarafından engellenemeyeceği ifade edildi.

BİR KİŞİNİN İKİ KULÜBÜ OLABİLİYOR

Premier Lig cephesinden yapılan açıklamada, "Premier Lig'in kural kitabında bir kişinin iki kulübün sahibi olmayacağı gibi bir madde yok" diyerek Mansour'un Liverpool'u almakta önünde bir engelin bulunmadığını söyledi.

Kırmızılar Ekim 2010 tarihinde el değiştirmişti. Fenway Sports firması kulübün Tom Hicks ve George N. Gillet'in elinden 300 milyon pounda satın almıştı.

Arap Yatırımcılar, Liverpool\'u Satın Alacak

Son Dakika Spor Arap Yatırımcılar, Liverpool'u Satın Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1ol: Parasina oynanan herşey kumardır...o halde futbol da kumardir...kumar günahtir,,,islamiyet de mi yalandir???? 0 0 Yanıtla

Advertisement