Arapça Öğrenmek İçin Ürdün'e Giden Öğrenciler Döndü - Son Dakika
Yerel

Arapça Öğrenmek İçin Ürdün'e Giden Öğrenciler Döndü

Arapça Öğrenmek İçin Ürdün\'e Giden Öğrenciler Döndü

Arapça öğrenmek için 2.5 aydır Ürdün’de olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Samsun’a döner dönmez Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

14.06.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arapça öğrenmek için 2.5 aydır Ürdün'de olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Samsun'a döner dönmez Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Atakum İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve velilerin destekleriyle dil öğrenmek üzere 2.5 aydır Ürdün'de olan öğrenciler Samsun'a döndü. Yurda ayak basar basmaz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden öğrencilere Yılmaz, Arapça'yı tam anlamıyla konuşup konuşamadıklarını sordu.

"ÜRDÜN'DE ARAPÇA ÖĞRENMEK BÜYÜK AVANTAJ"

"Sizi test edeceğim" diyerek öğrencilere şaka da yapan Başkan Yılmaz, "Ürdün'e gidip yerinde dil eğitimi almak sizler için gerçekten güzel bir avantaj oldu. Zaten Arapça biliyorsunuz ama ana diliniz gibi Arapça konuşabilmek adına 2.5 aylık bir eğitimi güzel bir şekilde değerlendirdiğinizi umuyorum" dedi.

ÜRDÜNLÜ ÖĞRENCİLER DE SAMSUN'A GELECEK

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zaim Köseoğlu ve öğrenciler de Başkan Yılmaz'ın Ürdün'deki eğitimlerine destek olmak için kurdukları temasların kendilerine büyük katkı sağladığını belirterek, Yılmaz'a teşekkür ettiler. Köseoğlu ayrıca, Ürdün'deki kardeş okullarının Samsun'u ziyaret edeceklerini ve Ürdünlü öğrencilerin de Samsun'da yaz kampı geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zaim Köseoğlu Yılmaz'a Ürdün'den getirdikleri plaketi takdim ederken, Yılmaz da öğrencilere eşarp ve tişört hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arapça Öğrenmek İçin Ürdün'e Giden Öğrenciler Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement