"Arar Bulur" ile yetersiz bakiye sürprizine son - Son Dakika
Güncel

"Arar Bulur" ile yetersiz bakiye sürprizine son

"Arar Bulur" ile yetersiz bakiye sürprizine son

Müşteriler artık bu yenilikçi teknoloji ile Banka kartlarına tanımladıkları vadesiz hesap bakiyelerini tarayabilecek, eksik meblağı denkleştirebilecek ve ihtiyaçlarını anında karşılayabilecekler.

18.04.2016 10:52  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşterilerine pek çok ayrıcalık sunan DenizBank sektöründe öncü olacak yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Banka'nın uygulamaya aldığı ve Türkiye'de bir ilk olan "Arar Bulur" özelliği sayesinde DenizBank Banka Kartı sahiplerinin işlemleri yetersiz bakiye nedeniyle yarım kalmayacak.

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile dikkat çeken DenizBank, Paracard ve tüm banka kartlarına Türkiye'de benzeri olmayan yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Banka bu kapsamda imza attığı ve Türkiye'de bir ilk anlamı taşıyan "Arar Bulur" hizmeti ile müşterilerinin yetersiz bakiye sürprizi ile karşılaşmasını önlüyor. DenizBank müşterileri tek bir talimat ile banka kartı ana hesaplarıyla birlikte kendi belirleyecekleri üç virman hesabın bakiyesinin daha kontrol edilmesini sağlayabilecekler.

Banka kartı Arar Bulur özelliği kartın ana hesabında işlem için yeterli bakiye bulunmadığında, üç virman hesabı büyük bakiyeden küçük bakiyeye doğru önce vadesiz hesapları, sonra varsa kredili mevduat hesabını kontrol edecek. Arar Bulur özelliği aynı tip döviz hesapları için yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilen tüm alışveriş işlemleri ile başka banka ATM'lerindeki para çekme işlemlerinde çalışacak.

Arar Bulur özelliği DenizBank şubeleri, Açık Deniz internet bankacılığı ve iletişim merkezinden kolayca tanımlanabiliyor.

"İnovatif ve öncü yaklaşımımızla sektörümüze yeni soluk getirmeye devam ediyoruz"

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, kullanıcılara maksimum kolaylık sağlama anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla bankacılık sektöründe ilk olan inovatif uygulamalara imza atmaya devam ettiklerini ifade etti. Hıçkıran şöyle konuştu; "DenizBank'ta yenilikler bitmiyor. 2014'te Amerika'da, 2015 yılında ise Avrupa'da Dünyanın En Yenilikçi Kurumu unvanlarının sahibi olan bir Banka olarak her birimimizde müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmayı sürdürüyoruz. DenizBank Paracard ve tüm banka kartlarımız için uygulamaya aldığımız ve Türkiye'de bir ilk olan "Arar Bulur" özelliği ile müşterilerimiz yetersiz bakiye sürprizi ile karşılaşmayacak; kendi belirleyecekleri 3 virman hesabın daha kontrolünü sağlayabilecekler. Bu önemli yenilik ile müşterilerimizin yüzlerini güldürüyor, bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmayı sürüdürüyoruz. Bu yöndeki yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Arar Bulur' ile yetersiz bakiye sürprizine son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement