Aras Elektrik Iğdır Esob'la Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Aras Elektrik Iğdır Esob'la Protokol İmzaladı

Aras Elektrik Iğdır Esob\'la Protokol İmzaladı

Aras Elektrik, Iğdır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile ‘İndirimli Elektrik’ kullanımını öngören bir protokol imzaladı.

21.07.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aras Elektrik, Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile 'İndirimli Elektrik' kullanımını öngören bir protokol imzaladı.

Yapılan protokole göre Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğine üye 13 bin esnaf ve sanatkara enerji indirimi uygulanacak. Enerji indiriminin esnafın iş yerleriyle birlikte evlerini de kapsayacağı protokolle 13 bin esnaf ve sanatkar enerji indirimiyle rahata kavuşacak.

Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yıldırım ile Iğdır ESOB Başkanı Selahattin Artantaş arasında imzalanan protokol kapsamında, esnaf ve sanatkarın iş durumuna göre indirim yüzdesi faturalara yansıyacak. Iğdır esnaf ve sanatkarının indirimli elektrik kullanmasını ve bu fırsattan yararlanmasını isteyen ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü İbrahim Yıldırım, "Olabildiğince en ekonomik, en avantajlı nasıl satış yapabiliriz diye çalışmalarımız var. 13 bin civarında üyenin yararına böyle bir protokol imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bu bölgeden kazandığımızı yine bu bölgeye aktarmayı misyon edinen bir şirketiz. Bu hizmet anlayışı sadece Iğdır'la sınırlı değil. Geçtiğimiz ay Erzurum esnafı için de benzer uygulamaya gittik. Aras'ın hizmet sahasında olan bütün kentlerin esnaf ve sanatkarları için indirimli enerji uygulamalarımız olacak" dedi.

Aras Elektrik Enerji Ticareti ve Satış Koordinatörü Halil Toslak ise, "Karşılıklı görüşmelerimiz neticesinde Iğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olan esnaf ve sanatkarlarımızın gerek iş yerlerinde gerekse evlerinde kullandıkları elektrikte indirime gidebilmek için Iğdır ESOB Başkanı Sayın Selahattin Artantaş ile gerekli altyapıyı başlattık. Halkımıza ve esnafımıza hizmet için buradayız. Iğdır ESOB'a üye olan esnaf ve sanatkar arkadaşlarımız bizdeki kayıt belgelerini alıp Aras Elektriğe sunmaları halinde bu indirimlerden faydalanacaklardır. Başta Aras Elektriğe ve bu işte emeği olanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aras Elektrik Iğdır Esob'la Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement