Arazi Tartışmasında Kuzenini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Arazi Tartışmasında Kuzenini Öldürdü

Arazi Tartışmasında Kuzenini Öldürdü

Bartın'ın Uluköy Köyü'nde oturan 67 yaşındaki Osman Yiğit, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kendisi gibi emekli madenci olan kuzeni 69 yaşındaki Dursun Yiğit'i tabancayla ateş ederek öldürüp kaçtı.

19.06.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Uluköy Köyü'nde oturan 67 yaşındaki Osman Yiğit, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kendisi gibi emekli madenci olan kuzeni 69 yaşındaki Dursun Yiğit'i tabancayla ateş ederek öldürüp kaçtı.

Olay, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bartın'da oturan Dursun Yiğit, cuma namazını köyündeki camide kıldı. Namazın ardından otomobiliyle Bartın'a dönmek için yola çıkan Dursun Yiğit, iddiaya göre köyün içinden geçerken kuzeni Osman Yiğit tarafından durduruldu. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki kuzen tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Osman Yiğit, yanındaki tabancayı çıkararak ateş etti. Dursun Yiğit, başına, karnına ve bacağına isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybetti. Osman Yiğit ise kaçtı.

Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı eşliğinde olay yerinde inceleme yaptı. Bu sırada Bartın'dan gelen Dursun Yiğit'in yakınları sinir krizi geçirdi. Yiğit'in cesedi, yapılan incelemeden sonra cenaze aracı ile Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, kaçan Osman Yiğit'i yakalamak için çalışma başlattı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arazi Tartışmasında Kuzenini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ismail akcan: Allah rahmet etsin 0 0 Yanıtla
  • Sinan Gökalp: Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olur olur insallah. Nur icinde yatsin. Iyi biriydi. Allah ailesine ve sevenlerine sabirlar versin. 0 0 Yanıtla

Advertisement