Arbin Beldesine Hava Saldırısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Arbin Beldesine Hava Saldırısı Düzenlendi

Suriye'de rejim güçlerinin başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Arbin beldesine düzenlediği hava saldırısında, 11 kişinin öldüğü 70 kişinin yaralandığı bildirildi.

08.03.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de rejim güçlerinin başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Arbin beldesine düzenlediği hava saldırısında, 11 kişinin öldüğü 70 kişinin yaralandığı bildirildi.AA muhabirinin Arbin'deki hastane kaynaklarından aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçağının Başkent'in Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin denetimindeki Arbin'i bombaladı. Hava saldırısında 10 kişinin yaşamını yitirdiği, aralarında çocukların da bulunduğu 70 kişinin yaralandığını ifade eden hastan kaynakları, yaralılardan bazılarının durumun ciddi olduğunu, saldırıda çok sayıda yerleşim yerinin hasar gördüğü ve bazı evlerin yıkıldığını kaydetti. AA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arbin Beldesine Hava Saldırısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YUNUS: ATMA BÖLGESİNE DE DAHA YENİ HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ 0 0 Yanıtla
  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement