Arçelik Fashıon Lıne Serisini Tülin Şahin Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Arçelik Fashıon Lıne Serisini Tülin Şahin Tanıttı

Arçelik Fashıon Lıne Serisini Tülin Şahin Tanıttı

Arçelik'in Fashion Line serisi saç şekillendirici ürünleri, Arçelik Caddebostan Mağazası'nda gün boyu süren sürprizlerle dolu bir etkinlikle Tülin Şahin tarafından tanıtıldı.

28.10.2013 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 6 Ekim Cumartesi günü, ünlü top model Tülin Şahin Arçelik Caddebostan mağazasında, saçlarına düşkün kadınlara saçlarını Arçelik Fashion Line ürünleri ile nasıl farklı tarzlarda şekillendirebilecekleri ve hangi saç modeli ile nasıl bir giyim tarzının uygun olacağı konusunda bilgiler verdi. Kıvırcık, dalgalı ve düz saçlarla düzenlenen mini defile sonrası, Tülin Şahin mağazada gerçekleşen söyleşide Arçelik Fashion Line saç şekillendirici ürünleri ve moda hakkında konuklar ile sohbet etti.

İzleyiciler arasından seçilen 3 katılımcının saçları Arçelik Fashion Line ürünleriyle yeniden şekillendirildi. Şanslı kişiler, Tülin Şahin ile bir araya gelerek video çekimine katıldı ve sürpriz hediyeler kazandı. Güzelliğine önem veren kadınlar gün boyunca mağazayı ziyaret ederek Arçelik Fashion Line serisi ürünlerle saçlarını şekillendirme fırsatı buldu.

Arçelik Fashion Line Serisi

Ünlü top model Tülin Şahin ile tanıtımı yapılan Fashion Line Serisi ürünler kadınların vazgeçilmezi olacak. Kadınların kendi saçlarını evde kolayca yapmalarına olanak tanıyan ve güzelliklerine güzellik katan Fashion Line Serisi saç kurutma makinesi, saç düzleştirici ve saç kurutma fırçasından oluşuyor.

K 5160 SK saç kurutma makinesinin üzerinde 5 adet ışıltılı Swarovski kristali bulunuyor. Keratinli seramik kaplamasıyla kurutma sırasında saçları korurken ısıyı daha eşit bir şekilde dağıtıyor ve saç renginin ışıltısını ortaya çıkararak muhteşem bir parlaklık sunuyor. Açılıp kapatılabilen iyon teknolojisi ile saçtaki doğal nemi koruyor, saça nem katıyor ve canlandırıyor. İnce, normal ve kalın saçları şekillendirmek veya kurutmak için 3 farklı sıcaklık ve 2 farklı hız ayarı bulunan Arçelik saç kurutma makinesi mükemmel ve kalıcı saç şekilleri için profesyonel soğuk hava üfleme ayarına da sahip.

Üzerinde 4 adet Swarovski kristali bulunan K 5162 SD saç düzleştirici keratinli seramik kaplaması sayesinde şekillendirme sırasında saçlara zarar vermiyor, ısıyı eşit şekilde dağıtıyor ve saçın ışıltısını ortaya çıkarıyor. 140 dereceden 210 dereceye kadar 8 farklı ayar ile her saç türü için kişiye özel sıcaklık kontrolü sunuyor. Sıcaklığı gösteren mavi renkli LCD ekranı, sıcaklığı yanlışlıkla değiştirmeyi önleyen kilitleme fonksiyonu, 30 saniye içinde 100°C'ye ulaşabilen hızlı elektronik ısıtma özelliği bulunan Arçelik Fashion Line saç düzleştirici, 360° döner kablosu sayesinde şekillendirme sırasında hareket özgürlüğü sağlıyor. 3 metre uzunluğunda profesyonel kabloya sahip olan ürün, şık, kullanışlı ve ısıya dayanıklı kozmetik çantası ile sunuluyor.

K 5164 SF Fashion Line saç fırçası 4 adet Swarovski kristaliyle son derece şık bir görünüm sunuyor. Color & Shine™ Activator özelliği sayesinde keratinli seramik kaplamalı termo fırçalarının ısındıkça saça dağıttığı keratin, saç şekillendirme esnasında saçları korurken ısıyı daha eşit bir şekilde dağıtıyor, saç renginin ışıltısını ortaya çıkarıyor ve çok daha muhteşem bir parlaklık sunuyor. Arçelik Fashion Line saç fırçası, döndürme fonksiyonlu, daha küçük çaplı kıvrımlar ve dalgalar için saçı kökünden kavrayabilen 25 mm, hacimli ve orta büyüklükteki kıvrımlar için 38 mm, hacimli ve büyük çaplı kıvrımlar ve dalgalar için ise 50 mm ölçülerinde 3 farklı termo fırçaya sahip. Arçelik saç fırçası iyon teknolojisi ile saçtaki doğal nemi koruyor, statik yük oluşmasını önlüyor ve saça parlaklık ve hacim katıyor. Saçları hassas bir şekilde nemlendiriyor ve canlandırıyor.

Açıkhava Reklamcıları Vakfı Arvak tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması'nda En İyi Dayanıklı Tüketim Reklamı kategorisinde birincilik ve 25. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde Kristal Elma Ödülü'nü kazanan Fashion Line Saç Şekillendiricisinin açık hava reklamı da dikkatleri üzerine toplamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arçelik Fashıon Lıne Serisini Tülin Şahin Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.


Advertisement