Arda'lı Barcelona, Emre Çolak'lı Deportivo'yu 4-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Arda'lı Barcelona, Emre Çolak'lı Deportivo'yu 4-0 Yendi

Barcelona - Deportivo maçı, İspanya'da Türk derbisine sahne oldu. Barcelona, rahat bir oyun sergilediği maçta Deportivo'yu 4-0 mağlup etti.

15.10.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, Deportivo ile İspanya La Liga'nın 8. haftasında karşı karşıya geldi. Emre Çolak ile Arda Turan'ın karşı karşıya geldiği Camp Nou'daki mücadeleyi Katalan ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

RAFİNHA HIZLI BAŞLADI

Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 21. ve 36. dakikalarda Rafinha, 43. dakikada Suarez ile 58. dakikada Lionel Messi'den geldi.

Deportivo'da Laure, 65. dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve deplasman ekibi maçı 10 kişi tamamladı.

ARDA VE EMRE 11'DE

Milli yıldızımız Arda Turan ilk 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika oynarken, Emre Çolak ise 56. dakikada yerini Ryan Babel'e bıraktı.

3 DAKİKA SONRA GOLLE BULUŞTU

Barcelona'da sakatlıktan dönen Lionel Messi, 55. dakikada dahil olduğu maçın 58. dakikasında ağları sarsarak iyi bir geri dönüş yaptı.

Son maçında Celta Vigo'ya 4-3 yenilen Barcelona, milli maç arasından galibiyetle döndü ve 16 puana yükseldi. Deportivo ise, 8 puanda kaldı.

La Liga'nın 9. haftasında Barcelona deplasmanda Valencia ile karşılaşacakken, Deportivo ise deplasmanda Celta Vigo'ya konuk olacak.

Arda\'lı Barcelona, Emre Çolak\'lı Deportivo\'yu 4-0 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda'lı Barcelona, Emre Çolak'lı Deportivo'yu 4-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement