Arda'nın Taha'yı Tebrik Mesajı Takipçisini Kızdırdı: Sizin Kadar Prim Kazanmayacak - Son Dakika
Spor

Arda'nın Taha'yı Tebrik Mesajı Takipçisini Kızdırdı: Sizin Kadar Prim Kazanmayacak

Arda Turan, Taha Akgül'ü tebrik ettiği mesajın altına yapılan "Senin hiçbir şey yapmayıp kazandığın prim kadar kazanmayacak ama itibarı olacak." yorumuna kızdı.

21.08.2016 11:48  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rio Olimpiyat Oyunları güreş branşında, serbest stil 125 kg finalinde İranlı Komeil Ghasemi'yi 3-1 yenen Taha Akgül, Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandırdı.

Müsabakayı televizyondan takip eden Arda Turan, madalya sonrasında Instagram hesabından "Sen bizi sevinçten ağlattın. Allah bin kere razı olsun aslan kardeşim, Allah seni yetiştirenlerden annenden babandan razı olsun!" yazdı.

TEPKİ GECİKMEDİ

EURO 2016'da alınan primler nedeniyle tepki toplayan A Milli Takım futbolcularını hatırlatan bir sosyal medya kullanıcısı, "Fark burada. Belki senin sadece Avrupa Şampiyonası'nda kavga ettiğin ama hiçbir şey yapmadığın o primler kadar kazanmayacak. Ama bir itibarı olacak. Adam gibi mücadele edip, bu ülkeye olimpiyatta altın madalya getirmiş olarak hatırlanacak. Sizin gibi prim, para ve güç için kavga edenler olarak tarihe mal olmayacak. Tebrikler Taha Akgül." yazdı.

"SENİN YAŞIN YETMEZ"

Tecrübeli futbolcu ise bu yoruma "Senin yaşın yetmez bizim yaptıklarımıza, sen birkaç Avrupa final seramonisi izle bakalım Türk bayrağıyla. 2008'i unuttun herhalde. Normal, hava soğuyunca sizin gibiler gölge veren ağacı unutur." şeklinde yanıt verdi.

Arda\'nın Taha\'yı Tebrik Mesajı Takipçisini Kızdırdı: Sizin Kadar Prim Kazanmayacak

Son Dakika Spor Arda'nın Taha'yı Tebrik Mesajı Takipçisini Kızdırdı: Sizin Kadar Prim Kazanmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement