Arda Turan Barcelona Antrenmanında - Son Dakika
Güncel

Arda Turan Barcelona Antrenmanında

Barcelona kulübü, Arda Turan'ın da yer aldığı kadroyla 2015-2016 sezonunu resmen açtı.

13.07.2015 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona kulübü, Arda Turan'ın da yer aldığı kadroyla 2015-2016 sezonunu resmen açtı.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, La Liga ve İspanya Kral Kupası'nı kazanan Barcelona'da futbolcular sabah erken saatlerde sağlık taramasından geçtikten sonra akşamüstü ilk çalışmasını yaptı. Sağlık kontrolünden geçmek üzere tesislere ilk gelen futbolculardan biri olan Arda Turan'ın oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Tesis girişinde aniden arabasından çıkan Iniesta ile birbirine sarılan ve oldukça samimi olan Arda, daha sonra Uruguaylı golcü Luis Suarez ile tokalaştı.

Barcelona kentinde havanın oldukça sıcak olması nedeniyle akşam saatlerine alınan ilk idmana teknik direktör Luis Enrique'nin başkanlığında Arda'nın yanı sıra Barcelonalı futbolculardan Luis Suarez, Rafinha, Iniesta, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Masip, Sandro, Munir ve Halilovic katıldı.

Copa America'da mücadele eden Messi, Neymar, Dani Alves ve Mascherano ile milli takım oyuncularından Pique, Busquets, Jordi Alba ve Ivan Rakitic'in dışında Pedro, Bartra ve Aleix Vidal izinli olmaları nedeniyle ilk idmana katılmadı. Taktik ağırlıklı olacağı duyurulan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. - Barcelona

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arda Turan Barcelona Antrenmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement