İspanyol Basını: Arda Barcelona'da - Son Dakika
Spor

İspanyol Basını: Arda Barcelona'da

İspanyol spor gazeteleri, Barcelona'nın milli futbolcumuz Arda Turan'ı 35 milyon Euro'ya 5 yıllık transfer ettiğini yazdı.

01.07.2015 22:06  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın Sport, El Mundo Deportivo, Marca, As gibi spor gazeteleri, Barcelona'nın Arda Turan'ı kadrosuna katmak için Atletico Madrid ile anlaştığını öne sürdü.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Haberlerde, Barcelona'nın Atletico Madrid'e yaklaşık 35 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve 28 yaşındaki Türk futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Atletico Madrid Yönetim Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil Marin'in Ibiza Adası'nda bir araya gelerek transfere noktayı koydukları belirtildi.

İDARİ KURULUN ONAY VERMESİ GEREK

Barcelona'da 18 Temmuz'da yaşanacak başkanlık seçimi nedeniyle Arda Turan'ın transferinin resmileşmesi adına şu anda kulüpte yetkiyi elinde bulunduran idari kurulun onay vermesi gerekiyor.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin, takımının 13 Temmuz'da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampına Arda'yı da dahil etmek istemesine rağmen resmi transfer açıklamasının başkanlık seçiminin sonrasına sarkabileceği de ifade ediliyor.

GALATASARAY'A MI KİRALANACAK?

FIFA'nın transfer yasağı cezası nedeniyle Barcelona'da ocak ayına kadar forma giyemeyecek milli futbolcunun, bu süre zarfında küçük bir olasılık da olsa Galatasaray'a kiralanabileceği iddia ediliyor.

İspanyol Basını: Arda Barcelona\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanyol Basını: Arda Barcelona'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Savaş Işıksoy: Türk Futbolunun medarı iftarı şu an bu çocuk,öyle veya böyle dünyanın en klas ve gözde futbolcularıyla sahaya çıkacak,gel gör ki yorumların çoğusu siyaset içerikli !!!! Sizden bi halt olmaz,herşeye layıksınız be yazıklar olsun !!! 18 6 Yanıtla
  • diloooooooooo: TAYYİP BABAYA CAN KURBANNNNNNNNN...BUGÜN MECLİS BAŞKANI MÜSLÜMAN SEÇİLDİ ZORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUNUZA GİTTİMİ LAN GIZILBAŞLAR 10 11 Yanıtla
  • Diego: Barcelona B 9 6 Yanıtla
  • GARİBAN: ATATÜRK ÜN İZİNDEN GİDİYOR.ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLI ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN 7 7 Yanıtla
  • .....: Bizde inandık 7 7 Yanıtla
  • ali: helal olsun 12 1 Yanıtla
  • Halil: Ulan 35 e On Numara oyuncu alınır be arda taş çatlasa 20 yapar mal bu barça 4 9 Yanıtla
  • Diego simeone: Şu haberi yapanin kafasi ne acaba? Barselona ve arda yan yana hiç uymuyor. 3 9 Yanıtla
  • cenghis khan: barcelona kendi resmi twitter ve facebook hesaplarindan bu haberin dogrulugunu onayladilar 9 1 Yanıtla
  • ZIP ZIP: allah icin bu ardayı ne yapacak barca nerde oynatacak 3 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement