Arda Turan'dan EURO 2016 Mesajı: Şimdi Her Şey Yeni Başlıyor - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan EURO 2016 Mesajı: Şimdi Her Şey Yeni Başlıyor

Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona'daki şampiyonluğu nedeniyle gönderilen tebrik mesajlarına teşekkür etti, EURO 2016'yı işaret ederek "Asıl her şey şimdi başlıyor." dedi.

16.05.2016 11:56  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, yaşadığı şampiyonluk sonrası kendisine gelen tebriklerle ilgili resmi sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Duygu ve düşüncelerini dile getiren Arda Turan şu ifadeleri kullandı:

"BENİM İÇİN YEPYENİ BİR SİSTEM, YEPYENİ BİR DÜNYA"

"Gelen tüm tebrik mesajları için teşekkür ederim. Benim için değişik duyguların olduğu bir sezondu. Uzun bir dönem oynamamak hayatımda ilk kez tattığım bir duyguydu. Bu süreçte sabırla bekledim, beklediniz, çalıştım, öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Benim için yepyeni bir sistem, yepyeni bir dünya. Dünyanın en yetenekli oyuncularıyla müthiş bir birliktelik yakaladık.

"HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR"

Takıma uyum sağlamam için kulüpte herkes elinden geleni yaptı. Bu sezonu öğrenilmiş güzel şeylerle geride bırakıyorum. Önümde milli takımla ile çok önemli bir Avrupa şampiyonası ve kulübümle kazanacağım başarılar var. Asıl her şey şimdi başlıyor"

Arda Turan\'dan EURO 2016 Mesajı: Şimdi Her Şey Yeni Başlıyor

Son Dakika Spor Arda Turan'dan EURO 2016 Mesajı: Şimdi Her Şey Yeni Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement