Arda Turan: Hesap Soruyorum Yeğenim - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Hesap Soruyorum Yeğenim

Milli futbolcu Arda Turan, kendisine "Hesap sormayacak mısın reis?" sorusuna "Soruyorum yeğenim. Bizi kim paracı, primci yaptıysa." diye cevap verdi.

13.07.2016 09:03  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016'da milli takımda yaşanan prim krizinde adı geçen isimlerden biriydi Arda Turan. Futbol Direktörü Fatih Terim ile arasındaki gerginlik tüm kamuoyunca görüldü.

Milli yıldız turnuvada grubun son maçı olan Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunmuş, 'Biz hayatımızda kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim herkese tek tek hesap soracağım. Hiç kimse merak etmesin. Benim her şeyimi konuşabilirsiniz ama adamlığıma laf söyleyemezsiniz' şeklinde sert ifadeler kullanarak kendisi hakkında ortaya atılan iddialar hakkında hesap soracağını belirtmişti.

"HESAP MI SORMAYA BAŞLADIN?"

Tatilini Çeşme'de geçiren Barcelona'lı futbolcu dün instagram hesabından önce arkadaşları ve kardeşiyle olan bir fotoğraf paylaştı. Altına gelen yorumlara cevap veren Arda, bir takipçisinin 'Hesap sormaya başladın mı?' sorusuna 'Başladım. Hiç şüphen olmasın. Sözümde dururum hep' diyerek yanıt verdi.

Yıldız futbolcu daha sonra gece bir paylaşım yaparak şu imalı sözlere yer verdi: Beni tanıyanlar: Beyaz geldi, beyaz gitti...

"HESAP SORUYORUM YEĞENİM"

Arda, ardından bu fotoğrafın altına yapılan yorumlara cevap verdi. Bir takipçisinin yine 'Hesap sormayacak mısın?' sorusuna milli futbolcu 'Soruyorum yeğenim. Bizi kim paracı, primci yaptıysa. Halkla milletle sıkıntı yok' diyerek uzun zamandır koruduğu suskunluğunu bozdu.




Arda Turan: Hesap Soruyorum Yeğenim

Son Dakika Spor Arda Turan: Hesap Soruyorum Yeğenim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement