Arda Turan İçin 7 Kulüp Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Arda Turan İçin 7 Kulüp Harekete Geçti

Avrupa basını, Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan Arda Turan için 7 kulübün teklif yapacağını yazdı.

27.07.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Andre Gomes transferinin ardından Barcelona'dan ayrılacağı söylentileri dolaşan Arda Turan'a çok sayıda takım talip oldu. Milli yıldızı kadrosuna katmak isteyen ekiplerden biri de Süper Lig'den. İşte Avrupa'nın ileri gelen basın kuruluşlarının Arda Turan için ileri sürdüğü transfer iddiaları...

1- INTER - Calciomercato.it'in haberine göre Caner Erkin'in de forma giydiği Inter, Arda Turan için Barcelona'nın kapısını çaldı. UEFA kriterleri nedeniyle bonservis parası ödemek istemeyen Inter satın alma opsiyonu ile kiralamanın hesaplarını yapıyor ve milli oyuncuya da ulaşarak olumlu yanıt aldı.

Siteye göre Arda Turan forvet arkası, kanatlar ve orta sahada oynayabilme özellikleriyle Inter'in joker oyuncusu olabilir. Ancak habere göre transferin gerçekleşmesinin önünde iki önemli engel bulunuyor; Barcelona'nın satın alma opsiyonunun 2017-2018 sezonunda yürürlüğe girmesi isteği ve milli oyuncunun 4,5 milyon Euro tutarındaki yıllık ücreti.

2- MILAN - La Gazzetta dello Sport tarafından yayınlanan Pieneta Milan haber portalı ise AC Milan'ın da Arda Turan ile gelişmeleri yakından takip ederek Katalan ekibinin kapısını çaldığını ancak Barcelona'da dahil olmak üzere İspanya'da çeşitli temaslarda bulunan Başkan Adriano Galliani'nin kulübün mali yapısı nedeniyle Barcelona'nın öngördüğü bonservis bedellerini karşılamaktan uzak olduğunu yazdı.

Calciomercati.it sitesi ise Milan'ın Arda Turan transferi için kulübün ancak Çinlilere satılması ya da Carlos Bacca'nın transfer olması halinde kaynak bulunabileceğini yazdı.

3- JUVENTUS - Kadrosunu Pjanic, Dani Alves ve Pjaca ile güçlendiren ve Higuain transferinde sona geldiği belirtilen Torino ekibinin Fransız oyuncusu Pogba'nın astronomik bir ücretle Manchester United'a satılması halinde Arda Turan'a talip olacağı kaydediliyor.

4- ARSENAL - Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncusunun Arsenal'den bir transfer teklifi almadığını söyledi fakat Londra ekibinin bir oyuncusu Arda'yı takım arkadaşı olarak görmek istiyor. Don Balon'un iddiasına göre Alexis Sanchez, Barcelona forması giyen Arda'nın transfer edilmesini önerdi. Arda'nın Atletico Madrid'de forma giydiği dönemde Arda'ya karşı birçok maça çıkan Şilili yıldız, Türk orta saha oyuncusunun Premier Lig ekibine faydalı olabileceğini düşünüyor.

5- MONACO - Sport'ta yer alan habere göre Fransız kulüp Monaco, geçtiğimiz yaz 40 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan ile ilgileniyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Arda Turan, 2011-13 yılları arasında Atletico Madrid'de birlikte forma giydiği Radamel Falcao ile yeniden birlikte forma giyecek.

6- ÇİN LİGİ - El Pais'in haberine göre Arda Turan'a Çin liginden teklif geldiği kesin. Ancak Barcelonalı yetkililer Arda Turan'ın Çin'e gitmek istemediğini açıkça belirttiğini söylediği için bu ülkeye transfer mümkün görünmüyor.

7- BEŞİKTAŞ - Yıldız futbolcunun menajeri ve kariyer planlayıcısı Ahmet Bulut'un, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı müthiş transfer görüşmesine ulaşılırken bu temasta gündeme gelen Arda için Bulut'un, "Düşünürseniz ben Barça'yı ikna ederim" mesajı Orman'ı çok heyecanlandırdı, şimdi sıra resmi görüşmelerde.

Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Arda, Türkiye'ye dönüş ihtimalini soran gazetecilere, "Fenerbahçe olmaz ama Beşiktaş'a sempatim var. Yükselenim Beşiktaş" ifadelerini kullanmıştı.

8- BARCELONA'DA KALIR - Luis Enrique, Arda Turan'ın Barcelona'da kalacağını açıklamıştı. Ancak hemen arkasından Andre Gomes transferi duyurulunca orta sahada kalabalık oluştu. Gözler Arda Turan'a çevrilmesine rağmen Rakitic'in menajerinin yaptığı açıklamalar gidecek oyuncunun Rakitic olabileceğini göstermeye başladı. Öte yandan Sergi Samper'in de gönderilebileceği belirtiliyor. Bu durumda Arda Turan takımda kalabilir.

Arda Turan İçin 7 Kulüp Harekete Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan İçin 7 Kulüp Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement