Arda Turan, İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Arda Turan, İstanbul'a Geliyor

Arda Turan, İstanbul\'a Geliyor

Brisa'nın markası Lassa'nın TSYD işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Lassa Yılın En Sağlamları" ödül töreni 6 Ağustos'ta Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek.

05.08.2015 10:20  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lassa Yılın En Sağlamları kapsamında 2014–15 futbol sezonunun en sağlam futbolcuları ve futbol adamları, spor basının ve halkın oylarıyla belirlendi. "Yılın En Sağlam 11"inin ödüllendirileceği ve NTV Spor'dan da naklen yayınlanacak gala gecesi aynı zamanda Lassa ile Arda Turan'ın sponsorluk işbirliğinin imza törenine de sahne olacak.

Önce FC Barcelona, şimdi de Arda Turan ile el sıkıştı

60'dan fazla ülkede araç sahipleri ve sürücülerle buluşan Türkiye'nin lider lastik markası Lassa, küresel marka olma yolculuğunda Arda Turan tranferinin hemen öncesinde FC Barcelona'nın Global Resmi Partneri olmuştu. Anlaşma kapsamında 4 yıl boyunca Kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri "FC Barcelona Lassa" olarak kullanılacak. 4 yıllık anlaşma süresince Arda Turan, Lionel Messi, Neymar Jr., Luis Suárez, Andrés Iniesta, Juan Carlos Navarro, Víctor Tomàs, Sergio Lozano, ve Aitor Egurrola gibi dünyaca ünlü FC Barcelona yıldızları, reklam filmleri dahil tüm Lassa iletişim çalışmalarında yer alabilecek.

2 Haziran 2015 tarihinde imzalanan bu anlaşma ile Lassa, bir spor kulübünün tüm salon sporlarının isim sponsorluğunu üstlenen ilk Türk markası olarak tarihe geçti. Ayrıca, FC Barcelona ile birden fazla spor branşında küresel işbirliği yapan ikinci marka unvanını kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arda Turan, İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement