Arda Turan: Ronaldo Duvar Gibi - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Ronaldo Duvar Gibi

Arda Turan: Ronaldo Duvar Gibi

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Ronaldo'yla ilgili bir anısını anlatırken Portekizli yıldızın duvar gibi vücuda sahip olduğunu söyledi.

28.12.2013 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, tv8'de katıldığı programda Saba Tümer'e samimi açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye dönmeyi düşünmedeğini belirten Arda, Ronaldo için duvar benzetmesi yaptı.

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Milli futbolcu Arda Turan, İspanya'da kendine ait zamanının olmasından dolayı çok rahat olduğunu söyledi. Türkiye'ye tekrar dönüp dönmeyeceği hakkında konuşan milli yıldız, "Futbolu bıraktığımda örnek biri olarak hatırlanmak istiyorum. O yüzden dönmeyi pek düşünmüyorum. Avrupa'da başarılı olmak istiyorum. Ayrıca Türkiye'deki magazin basını beni rahatsız ediyor" dedi.

"RONALDO DUVAR GİBİ"

Son olarak Rela Madrid'in yıldız futbolcu Ronaldo ile yaşadığı bir anısını da anlatan Arda Turan, "Ronaldo'ya içimden, 'ben ettim sen etme. Bir faul yapayım da kendine gelsin' dedim. Elimi şöyle bir attım vücuduna, bir baktım duvar gibi adam. Şaka bir yana Ronaldo gerçekten çok özel bir oyuncu. Aynı yerde oturuyoruz, komşuyuz. Selamlaşıyoruz"diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan: Ronaldo Duvar Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement