Arda Turan: Sinem'in Kiminle Aşk Yaşadığı Umrumda Değil - Son Dakika
Magazin

Arda Turan: Sinem'in Kiminle Aşk Yaşadığı Umrumda Değil

Milli futbolcu Arda Turan, eski nişanlısı Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol ile aşk yaşadığı iddialarına, "Beni ilgilendirmiyor." şeklinde yanıt verdi.

03.04.2014 09:27  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takvim'in ortaya çıkarttığı Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşerken, gözler Arda Turan'a çevrilmişti. Herkes, Arda'nın eski nişanlısının Çelikkol'la birlikte olmasına nasıl bir yorum yapacağını merak eder olmuştu.

SİNEM, ARDA'NIN UMRUNDA DEĞİL

Şimdilerde Atletico Madrid'deki futbolculuk kariyerine ağırlık veren ve hayatının tüm kısmını yoğun maç ile antrenman temposunun aldığını söyleyen yıldız futbolcu, Sinem Kobal'ın yeni ilişkisini hiç umursamadı. Arda Turan'ın, İbrahim Çelikkol'la eski nişanlısının fotoğraflarının çıkması üzerine yakın çevresine, "Sinem'in kiminle aşk yaşadığı, ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Kendisinin ne yaptığı da umrumda değil. Ben Sinem defterini çoktan kapadım." dediği öğrenildi.

MUHABİR EL ELE, KOL KOLA GÖRDÜ

Arda Turan'ın birkaç ay öncesine kadar "Sarı fırtınam, başımın tacı." dediği Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol aşkını hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde yalanladı. Ancak güzel oyuncu, muhabir Ufuk Özcan'ın Riva'da kendisini İbrahim Çelikkol'la el ele, kol kola, sarmaş dolaş gördüğünü unuttu. Güzel oyuncu, "Arkadaşız." açıklaması yaparken, İbrahim Çelikkol ise çıkan haberler üzerine konuşmayacağını söyleyerek Sinem birlikteliğini inkar etmedi.

KİMSEYİ İNANDIRAMADI

Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol'la aşk yaşadığını "Arkadaşım." diye inkar ederken, kimseyi kendine inandıramadı. Kobal'ın yakışıklı oyuncuya attığı hayranlık dolu bakışlar "Bu nasıl arkadaşlık?" dedirtti.

BİRLEŞMELERİ ARTIK İMKANSIZ

Yıldız futbolcunun eski nişanlısı için sarf ettiği sözler, "Sinem Kobal ve Arda Turan'ın yolları artık birleşmemek üzere ayrıldı." dedirtti.

 

Arda Turan: Sinem\'in Kiminle Aşk Yaşadığı Umrumda Değil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Arda Turan: Sinem'in Kiminle Aşk Yaşadığı Umrumda Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kemal: Benimde umurumda değil 12 2 Yanıtla
  • at süratlı: suratına bak hele ata benziyor birde bu paranın gözü kör olsun vallah 6 3 Yanıtla
  • DENİZ: sineminde çok umrundasın sanki zaten o sana fazla.. 5 3 Yanıtla

Advertisement