Ardahan Balık Havuzu Buz Tutan Şilaleye Döndü - Son Dakika
Güncel

Ardahan Balık Havuzu Buz Tutan Şilaleye Döndü

Ardahan Balık Havuzu Buz Tutan Şilaleye Döndü

Balık havuzu buz tutan şilaleye döndü Alper TURGUT/ POSOF (ARDAHAN),(DHA)-ARDAHAN'da etkili olan Sibirya soğukları Posof ilçesindeki bir balık çiftliğinde, havuzları besleyen suları dondurdu ve şelale görünümünü aldı.

20.12.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balık havuzu buz tutan şilaleye döndü

Alper TURGUT/ POSOF (ARDAHAN),(DHA)-ARDAHAN'da etkili olan Sibirya soğukları Posof ilçesindeki bir balık çiftliğinde, havuzları besleyen suları dondurdu ve şelale görünümünü aldı.

Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü Ardahan'da tablo gibi görüntüler de yaşanıyor. Posof İlçesi Bükler mevkinde Köksal Kaya'ya ait balık çiftliğinde havuzları besleyen su, soğuk hava nedeniyle dondu. Donan su kanalı adeta bir şelale görünümünü aldı. Kar yağmadığı için soğuklaın etkili olduğunu söyleyen Köksal Kaya, "Havuzları besleyen çay bile dondu. Dere suyunun donması üretimimizi etkilemeyecek. Çünkü kaynak suyundan balıkların bulunduğu havuzlara azar azar verdiğim için havuzlar donmuyor. Yalınız çaydan gelen su donuyor. Kanallar donduğu için her sabah buzu kırarak havuzlara akan suyun önünü temizliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan Balık Havuzu Buz Tutan Şilaleye Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement