Ardahan'da Bir 'Atatürk Silueti' Vakası Daha - Son Dakika
Güncel

Ardahan'da Bir 'Atatürk Silueti' Vakası Daha

Yaz aylarında Ardahan'da Damal ilçesindeki Karadağ sırtlarına yansıyan Atatürk siluetinin bir benzeri de Ölçek köyündeki bir dağda belirdi.

28.01.2016 11:25  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da Ölçek köyünde bir dağda beliren sureti andıran yansıma, kentteki ikinci 'Atatürk silueti' hadisesi oldu.

ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜ

Damal ilçesindeki Karadağ sırtlarına yansıyan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün siluetine benzerliğiyle şaşırtan görüntü, bu kez Ölçek köyü dağlarında görüldü.


TESADÜFEN FARK EDİLDİ

Silueti fark eden Gazeteci Bülent Kılıç, "Saat 12.45 civarlarında Posof'tan Ardahan'a geçerken Çamlıçatak Ölçek Köyü mevkiinde dağda bir işaret belirdi. Daha önceden de Damal ilçesinde Atatürk'ün silueti belirdiği için dikkatimi çekti ve bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflandırdım. Bugün hava kapalı ama birkaç gün içerisinde yapacağımız çekimlerle daha iyi sonuçlar çıkacaktır" dedi.

İşte görenleri şaşkına çeviren o siluet;

Ardahan'ın Damal ilçesinde yaz aylarında da bu siluet beliriyor;

Ardahan\'da Bir \'Atatürk Silueti\' Vakası Daha
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ardahan'da Bir 'Atatürk Silueti' Vakası Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • MHP: Atamiza nefret kusan yobazlar,meydani bos bulduk zannetmeyin. 35 12 Yanıtla
  • Son Osmanli: O bir kus hayir hayir ucak hayir hayir supermen :) yakinda elimiz basimizda selam durarak gezecegiz :) golgeden medet umanlari akillarini baslarina almalarina davet ediyorum. 23 21 Yanıtla
  • BAYBİLİR: ULU ÖNDER. ATATÜRKÜ SEVMEYEN DEFOLSUN GİTSİN TÜRKİYEDEN. 36 6 Yanıtla
  • .....!!!...........: ATATÜRK YAPTI DİYE BU ALFEBEYİ VE TÜRKÇEYİ İSTEMEYENLER KEŞKE BU VATANI ATATÜRK KURTARDI DİYE İSTEMEYİP DEFOLUP GİTSELER 34 5 Yanıtla senol bakbii: arapca konusuyordu ama ülkemizin sözü tüm dünyaya geciyordu,,1923 te latin alfabesine gectikten sonra,tam 90 sene gecti,,buyurun dünyaya bir bakin bakalim,,sözümüz kac kisiye geciyor,,,? amarikayami,,rusyayami,,avrupa birliginemi,,yoksa araplarami,,??? bunun sebebi atanizdir,,türk tarihini hic sayan bir kisi aslaa türk olamaz. 3 9 .....!!!...........A: çok arapçaya meraklıysanız gidip araçpa konuşulan ülkede yaşayın türkiye cumhuriyetinin dili türkçedir zaten yaptığım yorumuda daha iyi okunursanız ne demek istediğimi anlıycaksanız beğenmeyen basıp gider... 5 0 şenol: deden arapça konuşuyordu 0 1
  • Yobazlara gelsin: Zorunuza gitmesin vatan hainleri ...sonuna kadar atatürk sonuna kadar türkiye cumhuriyeti... 22 14 Yanıtla yobaza ceavap: matanizin oy orani kactir,,? ben söyliyeyim,,yüzde 25 tir,,bu oy oraniyla bir ülkeye mata olunurmu,,? türk halki son sözü taaa 1950 de söylemitir,,ey mata ey chp,,sizden usandik,,sizi sevmiyoruz,,ve aslaa size güvenmiyoruz demis,,ve türk halki tüm secimlerde sözünde durmustur..helal olsun türk halkina. 4 17
  • GSGSGS: DAĞIN BAĞRINA HAVUÇ KOYSAK NE SANACAKTINIZ ...BIRAKIN BU GÖLGE OYUNLARINI 6 29 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tekirdağ'da Gizli Bölmede Kenevir Yetiştiriciliği Operasyonu
    11:17 Tekirdağ'da Gizli Bölmede Kenevir Yetiştiriciliği Operasyonu

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda bir adreste kenevir yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Yapılan aramada evin gizli bölmesinde iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen kenevir bitkileri ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor
    11:17 Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor

    16 yaşındaki milli dartçı Süleyman Can Durmuş, 7 yıllık sporculuk kariyerinde 75 madalya kazandı. Türkiye'de katıldığı 82 müsabakanın yarısında şampiyonluğu elde eden Durmuş, dünya şampiyonası için antrenmanlarını sürdürüyor. Dart Milli Takım Antrenörü Halil Durmuş, yeğeni Süleyman'ın başarılarından gurur duyduğunu ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirtti. Süleyman Can Durmuş ise dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

  • Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Şükrü Aydemir: 'Çakarlı araçlarla yıpratılmak istendim'
    11:15 Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Şükrü Aydemir: 'Çakarlı araçlarla yıpratılmak istendim'

    Pendik Velibaba Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı olan Şükrü Aydemir, çakarlı lüks araçlarla yaptığı konvoyla gündeme gelmesi üzerine açıklama yaptı. Aydemir, çakarlı araçları kendisine aitmiş gibi lanse ederek zor durumda bırakılmak istendiğini belirterek, hizmetleriyle anılmak istediğini söyledi.

  • Erzurum'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 21 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
    11:15 Erzurum'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 21 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

    Erzurum'da etkili olan olumsuz hava koşulları, ulaşımda aksamalara yol açtı. Kent genelinde kar ve tipi nedeniyle 21 kırsal mahallenin yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı yollardaki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

  • TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak
    11:15 TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak

    TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübe verilen transfer yasağının yanlış değerlendirildiğini belirterek, hedeflerinin ligde düşme tehlikesinden uzak bir sıralamada kalmak olduğunu söyledi. Korkmaz, takımın güvenli bölgede kalmak için mücadele ettiğini ve şampiyonluğu belirleyebilecek güce sahip olduklarını ifade etti. Ayrıca taraftarlardan tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istedi.

  • Cam Kemik Hastası Esat Balcı, Tekerlekli Sandalyesiyle Seçmenlerle Buluşuyor
    11:15 Cam Kemik Hastası Esat Balcı, Tekerlekli Sandalyesiyle Seçmenlerle Buluşuyor

    Düzce'de yaşayan cam kemik hastası Esat Balcı, belediye meclis üyesi adayı olarak tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı dolaşıp seçmenlerle buluşuyor. Balcı, engelleri ortadan kaldırmak ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yapıyor.

  • Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor
    11:14 Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor

    Oya Aydın, bedensel engelli bir milli bilek güreşçisi olarak dünya şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkmayı hedefliyor. Devlet koruması altında yetişen Aydın, beden eğitimi öğretmenlerinin yönlendirmesiyle bilek güreşine başladı. Şimdi ise Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Jandarma Er Yusuf Kara'yı eşiyle görüntülü konuşmada buluşturdu
    11:14 Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Jandarma Er Yusuf Kara'yı eşiyle görüntülü konuşmada buluşturdu

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığındaki iftar programında Mehmetçiklerle buluştu. Programda Jandarma Er Yusuf Kara'yı Ankara'da yaşayan eşiyle görüntülü konuşmada buluşturarak sürpriz yaptı.

  • Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 kişi yaralandı
    11:13 Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 kişi yaralandı

    Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen kazada, İ.Ç. idaresindeki hafif ticari araç bariyere çarparak devrildi. Kazada araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

  • TÜROB Başkanı: Dolandırıcılar Otellerin ve Seyahat Şirketlerinin Kopyası Siteler Açabiliyor
    11:13 TÜROB Başkanı: Dolandırıcılar Otellerin ve Seyahat Şirketlerinin Kopyası Siteler Açabiliyor

    Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, dolandırıcıların otellerin ve seyahat şirketlerinin internet sitelerinin birebir kopyası olan siteler açabildiklerini belirtti. Eresin ayrıca, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının turizm sektörü açısından memnuniyet verici olduğunu ve yerli tatilcilerin bayram döneminde memleket turizmine yöneleceğini söyledi. Ayrıca, Eresin sahte çevrim içi sitelere karşı dikkatli olunması gerektiğini ve otellerin kendi web sitelerinden rezervasyon yapılmasını tavsiye etti.


Advertisement