Ardahan'da İl Özel İdaresi'nin Çalışma Sezonu Başladı - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da İl Özel İdaresi'nin Çalışma Sezonu Başladı

Ardahan'da İl Özel İdaresi'nin 2014 yılı çalışma sezonu başladı.

16.04.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da İl Özel İdaresi'nin 2014 yılı çalışma sezonu başladı.

Merkeze bağlı Ağzıpek köyündeki açılış törenine, Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve diğer yetkililer katıldı.

Açılışta kesilen kurbanın kanı araçlara sürüldü.

Vali Azizoğlu, 2014 iş mevsiminde kazasız belasız ve huzurlu bir dönem olmasını temenni ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bütün köylerimizin yollarını, altyapılarını geçen sene olduğu gibi bu sene de çok güzel bir şekilde yapacağız. İnsanımızın daha iyi bir şekilde rahat etmesi ve huzurlu bir dönem geçirmesi için her türlü gayreti ve emeği göstereceğiz. Ben bu gayret ve emeği gösteren özel idarenin tüm personeline başta genel sekreter olmak üzere teşekkür ediyorum. Hakikaten cansiperane, fedakarca çalışıyorlar. Köy muhtarlarımızla beraber, onların desteğiyle köylülerimizin yardımıyla köylerimizin bütün ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu yıl geçen yıla oranla biraz daha fazla çalışacağız. Biraz daha güzel işler yapacağız. Asfaltı olmayan köy yolları inşallah kalmayacak. Bozulmuş olan yollarımızın hepsinde yeniden kaplama yapacağız."

Konuşmalardan sonra iş makinelerine çalışma startı verildi. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan'da İl Özel İdaresi'nin Çalışma Sezonu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement