Ardahan'da 'Milli İstihdam Seferberliği' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da 'Milli İstihdam Seferberliği' Toplantısı Yapıldı

Ardahan\'da \'Milli İstihdam Seferberliği\' Toplantısı Yapıldı

Ardahan Valisi İbrahim Özefe başkanlığında ’Milli İstihdam Seferberliği’ toplantısı yapıldı.

28.02.2017 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi İbrahim Özefe başkanlığında 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği'ne Ardahan'da sessiz kalmadı. Vali İbrahim Özefe öncülüğünde "Ardahan Milli İstihdam Seferberliği" toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yetkilileri, kurum müdürleri ve Ardahanlı işverenler katıldı.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası'nda startını vererek başlatmış olduğu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının çalışma hayatına getireceği yenilikler ile teşvikler ve destekleme hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Vali Özefe, Kamuya düşen görevin istihdam seferberliğini tam anlamıyla özel sektöre anlatmak ve ondan sonra da her türlü teknik desteği vermek olduğunu söyledi.

"İş Sizden, Prim/Vergi Devletten"

Vali İbrahim Özefe, "Milli İstihdam Seferberliği, Ardahan'da istihdamı daha yukarılara çekmemizi sağlayacak, göç sorununu önleyecek, ticari ve ekonomik hayatı canlandıracak dinamikleri daha fazla harekete geçirmemizi sağlayacaktır. Bugün burada bir araya geldiğimiz ve Ardahan'ın temel dinamikleri olarak gördüğümüz işverenlerimize, hem Ardahan'ımıza, hem de ülkemize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İşverenlerimizin bu katkılarını, Milli istihdam seferberliği programı ile bütünleştirerek, Ardahan'ımızı daha müreffeh günlere taşımak için hep birlikte çalışacağız" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da 'Milli İstihdam Seferberliği' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement