Ardahan'da Tek Kişilik "Soğuk Hava" Eylemi - Son Dakika
Güncel

Ardahan'da Tek Kişilik "Soğuk Hava" Eylemi

Ardahan'da tek kişilik "soğuk hava" eylemi Büro Memur-Sen Ardahan Temsilcisi Ümit Sarıkaya, tek başına "soğuk hava" eylemi yaptı.

28.01.2015 21:50  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büro Memur-Sen Ardahan Temsilcisi Ümit Sarıkaya, tek başına "soğuk hava" eylemi yaptı.Sarıkaya, yaptığı açıklamada, Ardahan'da kışın memurun çok zor şartlarda görev yaptığını, bunu gündeme getirmek ve dikkatleri çekmek için böyle bir eyleme başvurduğunu söyledi.Karagöl Mahallesi'ndeki evinden sendika yeleği ile çıkan Sarıkaya, Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki iş yerine kadar yürüyerek geldi.

Sarıkaya, Ardahan'da çalışan memurlara kışın farklı bir ücretin verilmesini istediğini, bu nedenle böyle bir eyleme başvurduğunu belirterek, "Bugün ben evden işe kadar yürüdüm. Dikkatleri çekmek için yelek ile yola çıktım. İşe geldiğimde kaşım, kirpiğim dondu. Bu kışın her gün böyle. Ben 15 dakika yol yürüyorum. Daha uzun yoldan gelenler de var. Benim burada tek amacım Ardahan'da zor şartlarda çalışıyoruz. Bize farklı imkanlar ve farklı ücret ödensin" diye konuştu.

Sarıkaya, Ardahan ve benzeri iklime sahip iller için sesini duyurmaya devam edeceğini ifade etti.

Ardahan\'da Tek Kişilik "Soğuk Hava" Eylemi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan'da Tek Kişilik 'Soğuk Hava' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yüksel Rosenheim: Yok daha neler . Antalya dada ozaman sicak tan dolayi fazla Ödeme yapilsin memura, sanki cok Is yapiyor larda 0 1 Yanıtla

Advertisement