Ardahan Valisi Deniz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ardahan Valisi Deniz Açıklaması

"Bu bölgedeki oyunların tek nedeni Türkiye'nin büyümesini engellemektir"

28.10.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Öğretmen Evi'nde yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Kentin genel durumu hakkında değerlendirmede bulunan Deniz, Ardahan'ın huzurlu bir kent olduğunu, bunun da çok büyük bir kıymet ve değer olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin büyüyen, ileriye emin adımlarla yürüyen ve önünü gören bir ülke olduğunu kaydeden Deniz, şunları söyledi:

"Artık Türkiye'nin bu büyümesinde ve ilerlemesinde 'biz ne kadar nasiplenirizi, pastadan ne kadar pay alabilirizi' konuşmamız lazım. Türkiye bugün dünyadaki mazlumlara en fazla yardım yapan bir ülke. Bu pencereden baktığımızda aslında Ardahan Türkiye'nin bir numunesi. Farklılıklarına rağmen, Türkiye'nin en huzurlu kenti. Biz de diyoruz ki, Ardahan huzurlu bir kent, biz daha da huzurlu olması için çalışacağız. Bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın."

Kentte yatırımların da hızlı ve en verimli şekilde sürdüğünü belirten Deniz, ancak son dönemde ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin olduğunu kaydetti.

"Bu bölgedeki oyunların tek nedeni büyüyen Türkiye'nin büyümesini engellemektir" diyen Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu oyunlara gelmemeliyiz. Çünkü şimdiye kadar gelmedik. Kardeşi kardeşe vurdurmak isteyenler var. Bunların oyununa gelmemeliyiz. Bu millet sağduyusunu her zaman olduğu gibi bugün de ortaya koymuştur. Tarihte hep kardeşi kardeşe vurdurmak istediler, ancak başaramadılar. Bugün de bunu görüyoruz. İnsanımız bunun farkında, bu nedenle sağduyudan taviz vermiyor ve vermeyecek." - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan Valisi Deniz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement