Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Kupada İddialı - Son Dakika
Spor

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Kupada İddialı

Spor Toto Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında Üsküdar Belediyespor'u ağırlayacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, yarı finali hedefliyor.

24.03.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yaptığı açıklamada, Avrupa Challenge Kupası'nda şanssız bir mağlubiyet alarak elendiklerini belirterek, Türkiye Kupası ile bu maçı telafi etmek istediklerini söyledi.

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Üsküdar Belediyespor'u deplasmanda 37-29 yendiklerini ifade eden Zenginal, "Önemli bir avantaja sahibiz. İlk maçta yakaladığımız avantajı koruyarak yarı finale yükselmek istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı bu sezon Rize'ye kazandırmak" dedi.

Taraftarların takımlarına sahip çıkmasını isteyen Zenginal, "Maçın hafta içi oynanması nedeniyle taraftar sayısı konusunda endişelerimiz var. İlk maçta aldığımız sonuç da taraftarlarımızı etkileyebilir. İlk maçtaki sonuca bakmadan taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Taraftar desteği, maç sonuna kadar ayakta kalmamızı sağlayacaktır" diye konuştu.

Zenginal, kupa maçı öncesinde eksik oyuncularının bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Kupada İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement