Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika
Yerel

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Sezonda İddialı

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Sezonda İddialı

Antrenör Vurgun: "Hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası'nda en üst seviyeleri hedefliyoruz"

05.09.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün antrenörü Hikmet Vurgun, hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası'nda en üst seviyeleri hedeflediklerini söyledi.

Vurgun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon yeni bir takım oluşturduklarını belirterek, "Yaklaşık 5 haftadır yoğun bir antrenman dönemi geçiriyoruz. Amacımız Ardeşen'i daha iyi temsil edip en üst noktalara taşımak" dedi.

Geçen hafta çekilen fikstüre de değinen Vurgun, "İlk yarı itibarıyla biraz bölünmüş bir fikstür görüntüsü var. Çünkü A Milli Takım ve Avrupa Kupası maçları bulunuyor. Dolayısıyla biz ilk yarıyı hazırlık dönemi olarak görüyoruz. Yeni bir takım olduğumuzdan dolayı performansımızı süreç içerisinde daha net görme imkanımız olacak" diye konuştu.

Vurgun, bu sezon geçen seneden daha kaliteli ve çekişmeli bir lig olacağını düşündüğünü anlatarak, "Birçok takım yenilendi. En az 5-6 takımın ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Biz kendi işimize bakacağız. Büyük hedeflerimiz var. Hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası'nda en üst seviyeleri hedefliyoruz. Masa üstündeki hesapla sahadaki hesaplar uymayabiliyor. Umarım hem sağlık hem de performans anlamında sorunla karşılaşmayız" ifadesini kullandı.

Vurgun, taraftar desteğinin önemine işaret ederek, Ardeşenli spor severlerin kötü günlerinde de takımı yalnız bırakmamasını istedi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement