Ardeşen Gençlikspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Spor

Ardeşen Gençlikspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nı kazanan Ardeşen Gençlikspor Kulübü yöneticileri ve sporcularını, makamında kabul etti.

01.04.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nı kazanan Ardeşen Gençlik spor Kulübü yöneticileri ve sporcularını, makamında kabul etti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu ve sporcular, Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Ardeşen GSK'da taraftar, yönetim ve oyuncuların tek yürek olduğunu, bunu ilerleterek daha iyi durumlara geleceklerini söyledi.

Rize'nin birçok alanda elde ettiği başarıları spor müsabakalarında da sürdürdüğünü ifade eden Yazıcı, "Teknik ekibimize, sporcularımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra çok güzel şeyler olacak. Şampiyonluk güzel bir duygu. Bu takım her şeyin en güzelini hak ediyor. İnancım o dur ki, başarınız bununla sınırlı kalmayacak. Valilik olarak her zaman yanınızdayız. Bu başarılar azmin ve inancın birer zaferidir."dedi.

Sporcular, ziyaretin ardından Vali Yazıcı ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ardeşen Gençlikspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement