Ardeşen Gsk Bayan Hentbol Takımı Rusya Yolcusu - Son Dakika
Spor

Ardeşen Gsk Bayan Hentbol Takımı Rusya Yolcusu

Ardeşen Gsk Bayan Hentbol Takımı Rusya Yolcusu

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü (GSK) Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Kupası eleme müsabakalarında 9 Ocak tarihinde Rusya’nın Clup Lada takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

06.01.2016 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü (GSK) Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Kupası eleme müsabakalarında 9 Ocak tarihinde Rusya'nın Clup Lada takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizi iki ülke arasındaki spor müsabakalarını olumsuz etkilemezken, Avrupa Bayanlar Hentbol Kupası 4. Tur müsabakalarında Rusya'nın Clup Lada takımı ile eşleyen Ardeşen GSK Bayan Hentbol Takımı, son hazırlıklarını bu sabah yaptığı idmanla tamamlayarak 9 Ocak tarihinde Rusya'nın Toglietti kentinde oynanacak maç için Rize'den ayrıldı.

"TÜRK'ÜN DOSTLUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN GİDİYORUZ"

Ardeşen GSK Antrenörü Hikmet Vurgul, ülkeler arasındaki politik gelişmelerin sportif faaliyetleri etkilememesi gerektiğini söyledi. Vurgul, "Biz sonuçta bir spor kulübüyüz. Sportif anlamda, ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil ediyoruz. Siyasi konulara girmeden ülkemizi en iyi şekilde temsil edip Rusya'dan dönmek istiyoruz. Sportif açıdan bakıldığında hedefimiz 8 takım arasında kalmaktır. İlk maçımızı Rusya'nın Toglietti kentinde oynayacağız. Clup Lada karşısında avantajlı bir skorla dönüp ikinci maçın sonucunda ülkemizde tur atlamak istiyoruz. Biz oraya Türkler'in centilmenliğini, Rizemizin insanlığını, sahada sonuna kadar mücadele edip sana dışında dost olduğumuzu göstermek için gidiyoruz. Sonuçta iki komşu ülke. Zaman zaman sorunlar yaşanabilir. Bu sorunları aşmak yöneticilerin görevidir. Zaten gerekeni yapıyorlar. Bizim görevimiz ise başarılı olup turu atlamak" dedi.

Hırvat sporcu Jelena Pinst ise yaptığı açıklamada, politik konuların kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, "Rakip takımda arkadaşlarımız da var. Bizi iyi bir misafirperverlik içerisinde karşılayacaklarını umuyoruz" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ardeşen Gsk Bayan Hentbol Takımı Rusya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement