Arena 1905 Spor'un Hedefleri Büyük - Son Dakika
Yerel

Arena 1905 Spor'un Hedefleri Büyük

Arena 1905 Spor\'un Hedefleri Büyük

Nazilli’de Galatasaray Futbol Okulu antrenörlerinden İbrahim Kırdemir’in de arasında bulunduğu Galatasaray sevdalıları tarafından kurulan Arena 1905 Spor, sahaya inecek olmanın heyecanını yaşanıyor.

19.09.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de Galatasaray Futbol Okulu antrenörlerinden İbrahim Kırdemir'in de arasında bulunduğu Galatasaray sevdalıları tarafından kurulan Arena 1905 Spor, sahaya inecek olmanın heyecanını yaşanıyor.

U13 ve U11 kategorilerinde lige girecek olan sarı-kırmızılı ekibin 6-7 yıllık hedef konuldu. Arena 1905'in yöneticilerinden ve antrenörlerinden İbrahim Kırdemir, alt yapı ve yapılanma süreçlerinin olacağını anlattı. Profesyonelliğin içinden gelmiş kişilerle yola çıktıklarını belirten Kırdemir, "1,5 yıldır Galatasary Futbol Okulumuz faaliyette. Altınordu Futbol Okulumuzda açılışını yapacak. Altyapıya önem vererek çocuklarımızı profesyonel hocalarımıza teslim edeceğiz. Oyuncularımız profesyonel eğitim alacak"dedi.

Galatasaray Futbol Okulu'nun meyvesini verdiğini ve Galatasaray'a bir oyuncu verdiklerini kaydeden Kırdemir, şunları söyledi: Daha fazla oyuncu vermeye devam edeceğiz. İnşallah Altınordu'ya Akif Kaya hocamızla birlikte oyuncu yetiştireceğiz. Kulübümüzde dışarıdan oyuncu olmayacak. Sadece kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla hedefe gideceğiz. Oyuncu fabrikası olacağız. Sistemli bir şekilde ilerlediğimizde hedefe ulaşmış olacağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arena 1905 Spor'un Hedefleri Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement