Arena'da "Yeter Yıldırım Demirören" Sesleri - Son Dakika
Spor

Arena'da "Yeter Yıldırım Demirören" Sesleri

TT Arena'daki taraftarlar, Türkiye - Brezilya maçında istifaya davet edilen, Fatih Terim'in "Bunları hak etmiyor" dediği TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etti.

16.11.2014 23:30  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında protesto edilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türk Telekom Arena'da da protesto edildi.

BREZİLYA MAÇINDA DA PROTESTO EDİLMİŞTİ

Kadıköy'de Brezilya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 'Yeter Yıldırım Demirören' sesleri uzun süre yükselmişti. Kazakistan'ı ağırladığımız maçın 70. dakikası itibariyle Yıldırım Demirören yine protesto edildi.

"BAŞKANIM BUNLARI HAK ETMİYOR"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçından sonra "Başkanım, maçın 15. dakikasında başlayan tezahüratları, tepkileri hak etmiyor." demişti.


Arena\'da "Yeter Yıldırım Demirören" Sesleri
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arena'da 'Yeter Yıldırım Demirören' Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ferhat: Daha gecen lerde galatasaray direktoruyken arkamizdan tff is ceviriyor diyen adam simdi haketmiyor diyo iste para insani insana bile sevdiriyor 12 0 Yanıtla
  • SEBAHATTİN: İSTANBULDA MİLLİ MAÇ OYNANMASIN BUNLAR HAK ETMİYORLAR HA MİLLİ TAKIM FUTBOLCUSUNA KÜFÜR ETMİŞSİN HA BAYRAHA DEĞİŞEN NE YAZIKLAR OLSUN. PROTESTONUN YOLU BU DEĞİL. 2 9 Yanıtla
  • timur: yeterrrrrrrr Yıldırım Demirören YETER !!!!! 10 0 Yanıtla

Advertisement