Arena'da Protestoya Özel Beste! - Son Dakika
Spor

Arena'da Protestoya Özel Beste!

Arena\'da Protestoya Özel Beste!

Akhisar'I konuk eden Galatasaray'da taraftarın maç öncesi protestoları vardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sahaya sırtlarını dönerken, yeni bestelerini söylediler.

18.12.2015 08:30  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendiği karşılaşmaya futbolseverler ilgi göstermedi. Son dönemde alınan başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı ekibin kupa müsabakasında, Türk Telekom Arena tribünleri boş kaldı.

İKİ İSME TEZAHÜRAT

Stattaki az sayıdaki seyircinin, maç kadrosunda bulunmayan kaleci Fernando Muslera ve Sneijder lehine tezahüratlarda bulunması da dikkati çekti.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ

Ayrıca, karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarlarının yönetime tepkisi devam etti. Taraftarlar, "Yönetim istifa" ve "Dursun Özbek istifa" tezahüratlarında bulundu. Taraftarların protesto için yaptığı beste ise dikkatleri çekti.

HASAN KABZE'YE JEST

Akhisar Belediyespor'da kaptanlık pazu bandıyla mücadele eden Hasan Kabze, maç sonunda Galatasaray taraftarlarınca onore edildi. Galatasaray'da 2005-2007 yılları arasında forma giyen Hasan Kabze, maçın bitiminde sarı-kırmızılı taraftarlarca tribüne çağrıldı. İsteği kırmayan tecrübeli futbolcu, Odeabank Tribünü'ne giderek taraftarları selamladı ve formasını verdi.

SABRİ ISINIRKEN ISLIKLANDI

Sarı-kırmızılı oyuncu Sabri Sarıoğlu, devre arasında ısınmak için sahaya çıkmasının ardından taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Sahaya çıkmasının ardından ıslıklanan oyuncu, ısınma sırasında ayağına her top gelişinde tepki aldı. Taraftarlar, "Sabri içeri" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Öte yandan, taraftarlar ısınmak için sahaya gelen Aureline Chedjou ile Wesley Sneijder'u alkışladı.

İşte Galatasaray taraftarının protesto için yaptığı beste;
Koca kulüp kalmış birkaç ruhsuza
Hepsi çete olmuş, gözleri para
Sözümüz yok bizim adam olana
Hakkınız ödenmez Sneijder, Muslera

Son Dakika Spor Arena'da Protestoya Özel Beste! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement